Geniş Aile 93. Bölüm Replikleri

Mylasa

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
39
Puanı
160
bilal : Ben Katip abiyi avucumun ici gibi bilirim.. ulvi : Niye ? Zamaninda cokmu avucladin --------------------------------------- kütük : bir kiz bana askini ailemin önünde ilan etsin ben ailemin ellini oracikta torun verirdim (tam olarak böyle degildi ) piril : bizi yalniz biraka bilirmisiniz ? (soray gider, piril kütüklere bakar) kütük: ne yani zekayidemi gitsin ------------------------------------------------ zekayinin aksam otururken düsüncesi ( buda tam olarak öyle degildi sanirim) simdi yengemin yaninda söylesem almanca cildirir ---------------------------------- mürsel :ben senin neyinim soner : titrek eniste __________________

Arkadaşlar sizlerinde aklına gelen varsa yazar misiniz?

piril : bizi yalniz biraka bilirmisiniz ? (soray gider, piril kütüklere bakar) kütük: ne yani zekayidemi gitsin

Buna güldüm epey :):)

Bir tane de ben yazayım.

(Mürsel, Somer'e babası olduğunu anlatmaya çalışır.)
-Baba nedir ? Baba amca tamıdır, dede kenarıdır :):)

zekai : hani boy abdestin yoktur da cenaze namazına çağırırlar ya
bilal, cevahir ve ulvi falaka yerken ulvi gülümsemektedir ve hiç acı çekmemektedir.

cevahir: ulvi sen niye acı çekmiyorsun lan ters mi oturdun.

ulvi: biz incesu'da ateşte yürürdük ortağam, tabanıma kamyon çarpsa bile bir şey olmaz.

bu da 93.bölümün ekşideki izlenimleri askerdeyken hiç izlemedim, yani nerden baksan 6 aydan fazladır ilk kez izliyorum ama tadından hiçbir şey kaybetmemiş bu. arada baydıysa bilemem ama bu akşamki bölümü gerçekten çok güzel
hala sukela hala on numara
24'e gönderme yapılan sahnelerden birinde, tuvalette gazete okuyan ekoko.

Forum İstatistikleri

Konular
176,102
Üyeler
8,557
Son Üye
NeorkGiants