Geniş Aile 90. Bölüm Yorumları / + Canlı İzle

Ulvi'den Cevo'ya,

- Patlatalım Bilo'nun tankerini (elindeki benzinlerle gelir). :)

Hortumla gelmiş Kütük'e,

Zek: Bugün bana ne oldu ya, ergenlikten mi çıkıyom ne?

Kütük: Oğlum bugün çıkma lan, düzgün duralım (bunu demedi ama tam ne dediğini çıkaramadım). :)

Hafize Nine'den müthiş laf,

- A... neden inliyor çocuk, azdı mı yoksa? :)

Çok iyi espriydi. :)

Bu hafta dizi uçmuş resmen. Ayrıca Zeynep ile Katip'in bu bölüm pasif olması gerçekten güzel olmuş.

Bu hafta dizi uçmuş resmen. Ayrıca Zeynep ile Katip'in bu bölüm pasif olması gerçekten güzel olmuş.
Evet, bazı yerlerde okuduğuma göre Sevim ve Devir Abi'nin gelecek sezon dönme ihtimali çok yüksek. Bu arada dizi reklama girdi. Ekşi Sözlük'ten daha iyi entry giriyoruz şu an. Artık ben de böyle bir konu açacağım. Konu adı ''Geniş Aile Entry Club'' olacak. Ama kimseye açtırmayacağım. Doktora görünmeliyim. :)

Tankere zarar verme çabaları komediyi az da olsa etkiledi. Bilal - Kâtip konuşmaları sıktı. Umarım daha iyi hâle gelir. Bu arada müthiş bir şey geldi Kütük'ten,

- Oğlum, parmağımızı sokup kustursak ya tankeri?. :)

Ozan, haftaya ''Geniş Aile Entry Club'' konusunu açacağım. Sabit yapılıp, her hafta entry girilmesini istiyorum. Olur mu? :)

Internette sorun çıktı giremedim maalesef şimdi girdim. Dizi bitince herkesin yorumlarını bekliyorum.

Reklamı daha fazla para için aldılar. Ayrıca dizide de reklam aldılar bonuc kart ve garanti bank ile ilgili reklamlar