Geniş Aile 90. Bölüm Fragmanı

xdragxx

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
33,350
Puanı
1,060

Moderatörün son düzenlenenleri:
senenin en komik bölümlerinden biri mi geliyor ne[😉]

Herhalde güzel bir bölüm olacak gibi ama bu star yine 22.30'da yayınlarsa reytingleri yükselmez gibi geliyor bana çünkü o saatte başladımi geç bitiyor.Mesela cuma sabahi erken kalkıyorum ve akşam hemen uykum geliyor ama geniş aileyi izlemek için yatmıyorum.Normalde cuma günleri geniş aile 8'de iken bittikten sonra hemen yatardim.

reytingleri bence hazirana kadar star boşveriyor geniş aile yazın iyi reytingler alırsa star zaten geniş aileye iyi bir gün bulacaktır
birde bir tane dizi başlıyor starda belki gün değişikliği için beklemezler yaza kadar
birde ulvi ç yani şükrü akçin sende faceteki geniş aile sayfasına üyesin orada üyeler ikide bir starı arayıp mesaj atıyorlar yani starda biliyor geniş ailenin sevildiğini keşke kanaldde kalsaydı o zaman bana göre hiç düşmezdi geniş aile yine hep ilk 5in içinde olurdu

Ben yine aynı reytingleri alacağını düşünüyorum çünkü cuma günü 22:30'da olmuyor dizi bunun farkına varsın artık star.

Yine çok güzel bir bölüm olacak gibi :) İnşallah 22.00'de başlar. Ayrıca fragmanların sonlarına doğru Keçelerle görülen kız, diziye yeni katılan biridir inşalah :)

Çok iyi bir bölüm olur. Ama inşallah 20.00'da başlar. Sihirli Annem'in de rating'leri düşmüşken Geniş Aile'yi 20.00'a almalılar. :)