Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Geniş ailenin fragmani çıktı yine cuma 22.00 da ama bu hafta süper bir bölüm olacak gibi geliyor bana.mürsele piyangodan ikramiye çıkıyor ve onu kaçırıyorlar
İlk olarak en iyi espri, ''Zeynep verecek hacı!'' ve polis memuru ile konuşmadaki ''Size daha yakın bir yere taşındık.''tan sonraki ''Eh... İyi olmuş komiserim. Yakında bize de taşınırsınız olmuştu.'' daha ,iyi bölümdü önceki bölümlere nazaran. Ben kötü olur demiştim ama olmadı. İyi, biraz daha çabalasa da 20.00'a alınabilse artık.
Bu arada genelde diziler tanıtıldığı saatten daha geç çıkar. Örneğin 22.15 denirse 22.30'da 23.00 denirse 23.15'te çıkar Geniş Aile'de ise tam tersi oluyor 22.00 deniliyor ama 21.50 gibi başlıyor. Bu da oldukça ilginç bir nokta ve Star'ın yanlış yönetiminin bir parçası
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.