Geniş Aile 88.Bölüm Fragmanı

Olması gereken o ama bu ratinglere anlam vermek zor. Bence geçen haftaki bölüm son 1-2 ayın en iyi bölümlerinden biriydi. Ama en kötü rating alan bölümlerinden biri oldu.

adminim artık izleyici dram olunca izliyo örnek:Geniş Aile'yi izlemeyen biri bile açınca dram'ı görünce değiştirmeyip izliyo

Komedi dizileri sezon sonlarına doğru düşüyorlar genelde.
Ama Canım Babam ve Üsküdar'a Giderken yeni oldukları için iyi başlama ihtimalleri yüksek :)

tabiki ilk bölümleri iyi başlar ama sonrası hayal kırıklığı olacak gibime geliyo Üsküdar'a Giderken için diyorum..

evet bütün komedi dizileri şuan bitmiş durumda erken sezon finali yapmaları ve Temmuz'da yeni konularla başlamaları gerek (Geniş Aile için)

Normal buluyorum bunu. Çünkü her hafta 2 saat komedi çıkarmak zor iş. Bir süre sonra kendini tekrar etmeye, kalitesinden ödün vermeye başlıyor komedi dizileri.

Bir de şu anda yayında olan Çocuklar Duymasın, Yahşi Cazibe, Geniş Aile gibi komediler Temmuz'dan beri ekrandalar. Ara vakti geldi artık :)

evet yazın iyi düşünüp iyi araştırıp güzel senaryo yazmaları lazım Cüneyt İnay'a duyurulur...

Normal buluyorum bunu. Çünkü her hafta 2 saat komedi çıkarmak zor iş. Bir süre sonra kendini tekrar etmeye, kalitesinden ödün vermeye başlıyor komedi dizileri.

Bir de şu anda yayında olan Çocuklar Duymasın, Yahşi Cazibe, Geniş Aile gibi komediler Temmuz'dan beri ekrandalar. Ara vakti geldi artık :)
inşallah geniş aile için ara vakti gelmiştir bitiş vakti değil seneye de devam etsin geniş aile