Geniş Aile 87.Bölüm Özeti

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,763
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
ImageView.ashx

ZEYNEP'İ BİLAL İLE GÖREN CEVAHİR KARŞI ATAĞA GEÇER. BERRAK VE OĞLU CÜNEYT İLE AYRI EVE TAŞINIP GERÇEK BİR AİLE OLMAYA KARAR VERİR.
Zeynep'i şık bir kıyafet içersinde Bilal ile yemeğe çıkarken gören Cevahir'in bütün dengesi alt üst olur. O da hemen karşı atağa geçer. İçinden ne kadar tersi de gelse Berrak'a iyi davranmaya başlar. Hatta durumu biraz daha abartarak ayrı bir eve çıkıp gerçek bir aile olmaları konusunda karar alır. Berrak hiç vakit kaybetmeden Koyu Bilal ile buluşarak bütün gelişmeleri anlatır ev arayışına girerler. Zeynep'in bunu öğrenmesi için ikili kafa kafaya verip bir plan yaparlar. Zekai ise okulda Keçe kardeşlerle beraber Çin malı ürünler satmaktadır. Ancak bu durum Şoray'ın gözünden kaçmaz. Mürsel ve Nazan ise evin trafiğinden bunaldıkları için ikinci çocuk denemesini bir otelde yapmaya karar verirler. Ancak eve gelmedikleri için başlarına kötü bir şey geldiğini zanneden Kirişçioğulları ailesi peşlerine polis takınca ortalık fena karışır. Koyu Bilal ile Berrak'ın kurdukları plan ise ellerinde fena patlar.

Yayın Tarihi: 29 Nisan Cuma
Yayın Saati: 22:00

Koyu ile berrak in planları ellerinde patlamış beni ençok mutlu eden bu a cümle oldu.(ayrıca bu sitedeki ilk 100.mesajım🙂)

Son düzenleme:
Koyu Bilal ile Berrak'ın kurdukları plan ise ellerinde fena patlar.

bu cümleyi anlayamadım...

Yeni saatinde Geniş Aile yükselişe geçecektir, önceki saatinde güçlü rakipleri vardı. Şimdi sadece Beyaz Show var, o da eskisi gibi ilgi görmüyor zaten.

Ama 22.00 gibi ters bir zamanda yayına girecek. Yani rakiplerinin ortasındaken. Ben pek sanmıyorum yükselişe geçeceğini ama umarım öyle olur :)

Ama 22.00 gibi ters bir zamanda yayına girecek. Yani rakiplerinin ortasındaken. Ben pek sanmıyorum yükselişe geçeceğini ama umarım öyle olur :)
86 bölümdür yayınlanan bir dizi ama, sonuçta bu diziyi izleyen belli insanlar var ve saat 20.00' de de diğer diziler olmasına rağmen izliyorlardı, bu insanlar 22.00' de de izleyecek, ayrıca diğer dizilerden sıkılan insanlarda Geniş Aile' ye dönebilir, sonuçta diğer dizilerin son sahne dışında 22.20,22.40 arasında biteceğini göz önünde bulundurursak, bazı izleyicileri Geniş Aile' nin başını olmasada ortasından itibaren izleyebilir. Geniş Aile' ye en uygun gün Pazartesi aslında ama Star TV 29. sıradaki Küçük Sırlar sevdasından vazgeçemiyor. Her şekilde geçen haftaki 3.67' den yüksek oy alacağını, 4.20-4.40 bandında reyting alacağını düşünüyorum ilk hafta.

Cuma 22.00'da başarısız olursa Küçük Sırlar ile yerlerini değiştirirler büük ihtimal.
Star Küçük Sırlar' a dokunmaz bence, nedense bu diziyi çok kolluyor :D Hatta bu reytinglere rağmen hayranları dizinin kesinlikle bitmeyeceğini, hatta Star' ın yazın bile devam ettireceğini, önümüzdeki sezonda yayınlanmasının neredeyse kesin olduğunu söylüyor. Bu diziyi izleyen insanların %95' i gününün yarısını facebook' ta geçiren liseli ergen tipler, o yüzden internette çok aktif görünüyor. İnternetten takip etseydim ve reyting raporlarını görmeseydim bu dizinin haftanın en çok izlenilen dizisi olduğunu sanırdım heralde.

Küçük Sırlar'ın bu kadar düşük reytingler alması çok şaşırtıcı bence. Özellikle genç kitlenin çok izlediği bir dizi. Demek ki mevcut reyting sistemi gençlerin beğenilerini iyi ölçemiyor.

Zaten son dönemdeki gençlik dizileri neredeyse hiç tutmuyor. Kavak Yelleri ve Arka Sıradakiler tuttu ama onlar sadece gençlere değil her kitleye hitap ediyor bence.

Örneğin geçen yıl, yılın en iyi gençlik dizisi seçilen Es-Es reyting kurbanı oldu. Çakıl Taşları da aynı şekilde. Bu sene de Küçük Sırlar benzer kaderi yaşayacaktı Star korumasaydı. Bence Star'ın diziyi koruması çok olumlu bir şey. Ama gün değişikliği yapmalı. Cuma veya Cumartesi PT2'de daha başarılı olur bence.

Küçük Sırlar'ın bu kadar düşük reytingler alması çok şaşırtıcı bence. Özellikle genç kitlenin çok izlediği bir dizi. Demek ki mevcut reyting sistemi gençlerin beğenilerini iyi ölçemiyor.

Zaten son dönemdeki gençlik dizileri neredeyse hiç tutmuyor. Kavak Yelleri ve Arka Sıradakiler tuttu ama onlar sadece gençlere değil her kitleye hitap ediyor bence.

Örneğin geçen yıl, yılın en iyi gençlik dizisi seçilen Es-Es reyting kurbanı oldu. Çakıl Taşları da aynı şekilde. Bu sene de Küçük Sırlar benzer kaderi yaşayacaktı Star korumasaydı. Bence Star'ın diziyi koruması çok olumlu bir şey. Ama gün değişikliği yapmalı. Cuma veya Cumartesi PT2'de daha başarılı olur bence.

Star' ın her güne dizi politikası var, aynı güne 2 dizi koymak istemiyor. Elbette Küçük Sırlar' ı koruması çok olumlu ama Sırat' a da 4 bölümde final yaptırmayacaktı o zaman. Es-Es çok dikkat çeken bir dizi değildi bence ama bayağı izleyeni vardı, Çakıl Taşları' da sanırım yanlış kanal seçimi oldu. Mevcut reyting sistemi oldukça yanlış bence, en az 50.000 evde ölçüm yapılmalı. Örneklem sayısı arttıkça daha doğru verilere ulaşılabilir. Kanalların hızlı bir revize yapması şart zaten. Aşk Bir Hayal adlı dizi insanlarla dalga geçiyor adeta, 50 bölümdür polisten kaçan bir adam var ve dünya rekoru kırılmak üzere :D Kavak Yelleri çok uzadı, Kurtlar Vadisi 8. yılına girdi.

Zeynep ve Cevahir'i yakınlaştırsalar reytingler düzelecek ama uzatıyolar...

Star' ın her güne dizi politikası var, aynı güne 2 dizi koymak istemiyor. Elbette Küçük Sırlar' ı koruması çok olumlu ama Sırat' a da 4 bölümde final yaptırmayacaktı o zaman. Es-Es çok dikkat çeken bir dizi değildi bence ama bayağı izleyeni vardı, Çakıl Taşları' da sanırım yanlış kanal seçimi oldu. Mevcut reyting sistemi oldukça yanlış bence, en az 50.000 evde ölçüm yapılmalı. Örneklem sayısı arttıkça daha doğru verilere ulaşılabilir. Kanalların hızlı bir revize yapması şart zaten. Aşk Bir Hayal adlı dizi insanlarla dalga geçiyor adeta, 50 bölümdür polisten kaçan bir adam var ve dünya rekoru kırılmak üzere :D Kavak Yelleri çok uzadı, Kurtlar Vadisi 8. yılına girdi.
Sırat'ın durumu daha farklı. Olmayacağı belliydi o işin. 1 ratinglere kadar düşmüştü yanılmıyorsam.

Bunun dışında dediklerine katılıyorum.

Aşk Bir Hayal, Kavak Yelleri bitecek zaten bu yıl. Kurtlar Vadisi ise bitmez daha. Pusu bitse bile başka bir adla yeniden dönerler :) Ama artık bitirmeleri gerek...

Geniş Aile bu bölümde 14. olacak bence totalde. A/B de ise 16. olacak. :) Sihirli Annem totalde 6. A/B 5. olacak. :) İçime doğdu. :D