Geniş Aile 86. Bölüm Fragmanı

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
8,400
Puanı
1,060
Bu bölümde komedi geliyor bence. :):) http://www.youtube.com/watch?v=zK1Tfx-tvM0

yine erkencisin emreemreu fragmanı yine sen yayınladın evet bu sefer komedi geliyor komedi gelsin zeynep gitsin ortaam

Erkenciyiz evet. :) Reytinglerde ilk 5i zorlar bence Geniş Aile. :) Bölüm bu hafta daha güzel. Kato Koyuya Zeynep'e yaklaş diyor Zeynep yaklaşmıyor. :D

bende ama bence dizi 2.sezonda bitmeliydi 3.sezon yüz karasıydı dizi için

Evet. Senaryo aslında yavaş yavaş düzelmeye başlamıştı ama reytingler ATV için çok kötü olunca final yaptılar. :)

Son düzenleme:
offf kardeş nerden buluyon fragmanı hemen ya ben paylaşcaktım.

geçelim paylaşma işini. bu bölüm gerçekten iyi bölüme benziyo komedi olarak dram yok bu bölümde çok şükür inşallah reytingleride yükseltir.

Bizim milletimiz genellikle dram ağırlıklı seviyor. :) Reytingler ya taban yapacak yada tavan yapacak :)

bence tavan'da yapmaz taban'da yapmaz ama reyting artar tahminim şöyle TOTAL'da 5.10 AB'de ise 3.90-4.10 arası alır ya da buna yakın rakamlar alır diye düşünüyorum.

Fragman, güzel gözüküyor. Komedi yönüne ağırlık verecekler gibi :)
Yalnız, Zeynep'in Koyu Bilal'i defalarca reddetmesine rağmen Koyu Bilal'in hala Zeynep için umutlu olması kötü.
Keşke Bilal, Zeynep'i tamamen unutup gelseydi. Bitseydi bu iş tamamen.

Reyting konusu hiç belli olmuyor. Bence daha fazla yükselmesi zor. En fazla bu seviyede kalır bu sezon için...