Geniş aile 85.bölüm yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mylasa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Mylasa

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
39
Puanı
160
Arkadaşlar geniş aile 85.bölümün bütün yorumları buraya.Nasıldı geniş aile?beğendiniz mi?

Devir Abi'nin gidişi üzdü. Ayrı bir yeri vardır Devir Daim'in :)

Bölüm güzeldi. Ulvi güldürdü yine :):)
Haftaya Bilal'in de dönüşüyle daha iyi olacak gibi gözüküyor...

Benide üzdü ama gelecek hafta süper olacak çünkü bilal geldi ve cevahirle rekabeti artacak

[😡]devirin gitmesi beni de üzdü her daim ulvinin esprileri güzeldi.Birde cevoya şu katonun anasına bacısına küfür edecem dedi ya orda koptum

Beni son yerde bilal'in geldiği sırada bi müzik vardı ya aksiyon müziği gibiydi dikkatimi çekti nedense

Zaten devir abi dedi ben burda kalırsam katip i vururum diye

mürselden zekai sınava niye girmedin cünup muydun ulviden barrağam

Hani ceva ulvi ye kahveyi düzenle dedi ya orda ulvi çok komikti 🙂

Zekai'nin sınava girmeme hikayesi saçma geldi. Aslında Zekai'nin YGS sınavını kullanarak gayet güzel konular çıkarabilirlerdi. Sadece sezonun ilk bölümlerinde sınav hazırlıklarından bahsettiler.

Bakalım gelecek sezon okul nasıl olacak. Büyük ihtimal Pırıl üniversiteli olacak. Zek kazanamayacak doğal olarak :)

bence seneye de lisenin devam etmesi için öyle yaptılar seneyede zekai ve kütük liseli olacak

Hikayenin yönünü değiştirmeye çalışıyorlar herhalde sen ne diyorsun ozan abi

Evet, yönünü değiştirmeye çalıştıkları çok açık...

Zekai ve Kütük seneye de liseli nasıl olacak ? Yoksa abaküs sınıfta mı kalacak :) Onlar kalsa bile Pırıl kalmaz. Pırıl olmazsa okulda pek konu bulamazlar... Seneye okul konusunu nasıl halledeceklerini merak ediyorum :)

Pırıl giderse yerine başka biri gelir abaküs bu abaküsündeki boncuk kadar kız bulur🙂

artık Mürsel ve Ulvi dahada ön plana çıkmaya başladı buda bölümleri olumlu yönde etkiliyo