Koyu Bilal İtalya'dan yeni gelmiştir.Gelir gelmez ise soluğu hediyesiyle birlikte eczanede alır.
Koyu Bilal: Zeynep
Zeynep: Bilal...Geri dönmüşsün..
Zeynep ve Bilal aralarında böyle konuşurlarken eczanenin önünden Cevahir ve ailesi geçer.Cevahir Koyu'nun eczanede olduğunu görür ama Berrak onu kolundan çekerek ordan uzaklaştırır.Ama Cevahir kıvrak zekasıyla oraya girmenin yolunu bulur.
Cevahir:Bana bak..Sen Cücüyü al şu dükkana gir bişeler al..bende para çekcem şurdan...
Berrak: Yaaa oldu cevahiii..Burda bankamatik yokki..eczaneye gidicen dimii...
Cevahir:Ne eczanesi yaa..arkadaşımdan çekcem parayı ondan borç alcam..kahvedeki kasaya para döküldüüü...(eczaya doğru yol alır..ama o arada cücüde arkasından gelir..)
Cücü😛apa niye gelmiyosun?(o arada eczaneden çıkan Zeynep'i görür.)aaa Zeynep nber.
Zeynep:İyidir tatlım senden naber?(Zeynep'in yanında Bilal'de vardır.)
Berrak:Gel buraya cücü..yabancılarla konuşma..
Cevahir:Bence sende yabancılarla konuşma Koyu Kamanak...
Koyu BiLaL
aaa ne mutlu bir aile tablosu..demek Cevahir'in ailesi sizsiniz..Ben Koyu Bilal..cevonun çocukluk arkadaşıyım..
Berrak:Yaaa..bende cevahi'nin eşiyim..(Elini uzatır.)
Koyu BiLaL
Berrağın elini öper ve ilk elektriklenme olur.)memnun oldum efendim.Neyse benim yapılacak işlerim var ben gidiyorum.(Bilal ve Berrak farklı yerlere giderler.Cevo ile Zey tek kalır.)
Cevahir:Bana bak zeynep..bu koyu düzeyin ne yüzeyi olur nede yatayı..
Zeynep:Sus Cevahir..Abim gelicek (Der ve eczaneye gider.Bu sahnede burda biter.)
Bu arada adminim foto nasıl yükleniyor.
Arkadaştan Geniş Aile yeni bölümle ilgili fotolar aldım . 
http://img716.imageshack.us/content_round.php?page=done&l=img716/2153/20505720991291570380412.jpg&via=mupload
Koyu Bilal: Zeynep
Zeynep: Bilal...Geri dönmüşsün..
Zeynep ve Bilal aralarında böyle konuşurlarken eczanenin önünden Cevahir ve ailesi geçer.Cevahir Koyu'nun eczanede olduğunu görür ama Berrak onu kolundan çekerek ordan uzaklaştırır.Ama Cevahir kıvrak zekasıyla oraya girmenin yolunu bulur.
Cevahir:Bana bak..Sen Cücüyü al şu dükkana gir bişeler al..bende para çekcem şurdan...
Berrak: Yaaa oldu cevahiii..Burda bankamatik yokki..eczaneye gidicen dimii...
Cevahir:Ne eczanesi yaa..arkadaşımdan çekcem parayı ondan borç alcam..kahvedeki kasaya para döküldüüü...(eczaya doğru yol alır..ama o arada cücüde arkasından gelir..)
Cücü😛apa niye gelmiyosun?(o arada eczaneden çıkan Zeynep'i görür.)aaa Zeynep nber.
Zeynep:İyidir tatlım senden naber?(Zeynep'in yanında Bilal'de vardır.)
Berrak:Gel buraya cücü..yabancılarla konuşma..
Cevahir:Bence sende yabancılarla konuşma Koyu Kamanak...
Koyu BiLaL
Berrak:Yaaa..bende cevahi'nin eşiyim..(Elini uzatır.)
Koyu BiLaL
Cevahir:Bana bak zeynep..bu koyu düzeyin ne yüzeyi olur nede yatayı..
Zeynep:Sus Cevahir..Abim gelicek (Der ve eczaneye gider.Bu sahnede burda biter.)
Bu arada adminim foto nasıl yükleniyor.
http://img716.imageshack.us/content_round.php?page=done&l=img716/2153/20505720991291570380412.jpg&via=mupload
Son düzenleme: