Geniş Aile 84.Bölüm Fragmanı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cevaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cevaa

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
4,408
Puanı
910

bölümle ilgili görüşlerinizi yazarsanız sevinirim.:U

Moderatörün son düzenlenenleri:
çok güzel bölüm olacak geçen bölümde cevo zeynebi kandıramamıştı ama bu bölümde başarmış heyecanla 6 günün geçmesini bekliyorum ve bugün reytinglerde bombayı patlarız inşallah

adminim ben fragmanın videosunu koymamıştım nası geldi videoyu senmi koydun(b)

nası koydun adminim banada anlatta ben her hafta geniş aile fragman konusunu hallederim:ok:

Konu açma ekranında insert video butonu var. (Film şeridi gibi bir resmi var)
Ona tıkladığında video ekranı gelecek oraya youtube video linkini yapıştırrr :) Bunun için youtube'den fragmanı bulman gerek tabi.

tamam fragmanı buldum diyelim linki nerde onu bilmiyorum abi kusura bakma senide sıkıyorum ama

tamam adminim buldum nasıl yapcağımı saol 85. bölüm fragmanını ben yayınlıcam.(H)

Son düzenleme:
ya adminim bir-iki defa denedim video eklemeyi yapamadım. bidaha detaylı olarak anlatırmısın yeni olduğum için bilmiyorum.

Geniş Aile dizisi bu reytinglerle tutunamaz. Hala 4 ratingin altında ab ya da totalde... Tam hatırlamıyorum...

tazıcan çocuklar duymasın artık cuma günleri yok onların izleyicilerinin yarısı geniş aileye geçer 7ye çıkar geniş aile

Geniş Aile'nin son reytingleri Star için çok iyi. Buna yakın reytingleri 1-2 hafta daha alırsa gelecek sezon devam etmeyi garantiler.