Geniş Aile 2. Sezonu 4 Ödül Almış

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mylasa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Mylasa

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
39
Puanı
160
Arkadaşlar geniş aile 2. sezonu araştırdığım kadarıyla 4 ödül almış ikisi en iyi komedi alanında diğerleri en iyi komedi yardımcı kadın ve yardımcı erkek alanında. Belki başka ödüller daha almıştır 2. sezon için ama ben bu kadar buldum.

42. bölüm, 37. Altın Kelebek Ödüllerinde ödül almaya hak kazanmıştır. bende bunu bulabildim

onlar birinci sezon ben ikinci sezonu söylüyorum

2.sezonda ödül mü almış?

42. bölüm de (ulvinin dediğine göre devir abinin bekaretine parti verecez
) devirin bekarlık partisi vardı hatırlayan varsa ulvi yüzünden herkez sahte içki içmişti en güzel bölümlerin başından gelir bu bölümm
)

evet xdragxx bilmiyor muydun
ayrıca o bölümü hatırlıyorum bjksezer süper bir bölümde ulvinin alnında gaye yazıyordu eyi sildirdi gay kalmıştı

evet gerçekten çok güzeldii cevo evlenmişti falan izleyesim geldi şimdii açıp izleyecem

hatta bilal o bölümde kaçın kimse can vermesin diyordu adamlarında elinde satır vardı

bu sefer buldum ulvi ç.

''En iyi komedi dizisi'' kategorisinde Geniş Aile Ödül Aldı.

Geniş Aile Dizisinde Ödüle Laik Görülen Kişiler :

Yeşim Ceren Bozoğlu,(Sevim) ''En iyi komedi dizisi yardımcı kadın oyuncusu''
Rasim Öztekin,(Kuddusi Baba) ''En iyi komedi dizisi yardımcı erkek oyuncusu''

Geniş Aile Dizisinin Başarılarının Devamını Diliyorum.

3 ödül almışş

bir tane daha var geleneksel altın eşek ödülü en iyi mizahi komedi dizisi geniş aile buda 4.sü

öğrenmiş oldun işte
ama hakkediyodu o bölüm ve oyuncular bu ödülleri özeliikle 42. bölüm

2010 İsmail Cem Televizyon Ödülleri En İyi Komedi Dizisi Geniş Aile

2010 İsmail Cem Televizyon Ödülleri En İyi Komedi Dizisi Erkek Oyuncu Geniş Aile Ufuk Özkan

2010, Hürriyet 37. Altın Kelebek TV Yıldızları Ödülü En İyi Erkek Komedi Oyuncusu Geniş Aile ---Ufuk Özkan

2010, Magazin Gazetecileri Derneği 17 Altın Objektif En İyi Komedi Oyuncusu Ödülü Geniş Aile---Ufuk Özkan

Ayaklı Gazete 2010 TV Yıldızları En İyi Komedi Dizisi 'Geniş Aile'

Ayaklı Gazete 2010 TV Yıldızları En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu 'Geniş Aile'

Bunlar da Geniş Aile'nin toplamda aldığı en prestijli ödüller