Genco Özak 'Adım Farah' Kadrosunda! | FOX

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
65,731
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com

FOX'un O3 Medya imzalı sevilen dizisi 'Adım Farah'ın kadrosuna sürpriz isim.

Yönetmen koltuğuna Adem Demir'in oturduğu, başrollerinde Demet Özdemir ve Engin Akyürek'i buluşturan dizinin kadrosuna Genco Özak dahil oldu.

Son olarak 'Tetikçinin Oğlu'nda izleyici karşısına çıkan Özak, Tahir'in (Akyürek) en azılı düşmanı olan Yılmaz karakterine hayat verecek.

Adım Farah, yeni bölümüyle cumartesi 20.00'de FOX'ta!

Gencocum girecek başka dizi mi bulamadın 🤦🏻‍♂️

Ali Sürmeli'nin diziye tekrar dahil olması malesef diziyi kurtarmaya yetmeyecektir. Olaylar artık iyice final yoluna girmisken Genco Özak hamlesini de kendimce doğru bulmuyorum. Dizinin son iki bölümünü 15 gün sonra izledim. Senaryoda ikinci sezon başında gereksiz bir değişiklik yapıldı. Hiçte gereği yoktu. Dizinin hala 26'da biteceğini düşünüyorum. Yeni bir hikaye yazmaları seyirci için iyi olmaz. İstenilen sonuç alınmaz ise bu sefer hikaye yine yarım kalmış olur. Hazır hikâye anlatilmisken bitmesinden yanayım.

Bende yorumunu merak ediyordum enginle karşılıklı çok güzel olacaklar bence

Reactions: AhmetBayram
Ömrü dolmuş bir diziye Çukur'da olduğu gibi kötü bir karakter ile girmesi.
Büyük ihtimalle Engin Akyürek ile arkadaş olduklarından dolayı kabul etmiştir diye düşünüyorum.

Reactions: AhmetBayram
Ömrü dolmuş bir diziye Çukur'da olduğu gibi kötü bir karakter ile girmesi.
Büyük ihtimalle Engin Akyürek ile arkadaş olduklarından dolayı kabul etmiştir diye düşünüyorum.
Yalnız Çukur ömrü daha fazla sürmüştü bölüm olarak karekterinin. Burada yüksek ihtimal ile 3 olacak.