Genco Özak 'Adım Farah' Kadrosunda! | FOX

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,618
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Genco Özak.jpg

FOX'un O3 Medya imzalı sevilen dizisi 'Adım Farah'ın kadrosuna sürpriz isim.

Yönetmen koltuğuna Adem Demir'in oturduğu, başrollerinde Demet Özdemir ve Engin Akyürek'i buluşturan dizinin kadrosuna Genco Özak dahil oldu.

Son olarak 'Tetikçinin Oğlu'nda izleyici karşısına çıkan Özak, Tahir'in (Akyürek) en azılı düşmanı olan Yılmaz karakterine hayat verecek.

Adım Farah, yeni bölümüyle cumartesi 20.00'de FOX'ta!

cok iyi bir takviye.

hazir yazmisken, bir kac noktaya da degineyim.
yeni sezon cercevesinde yapimin en anlamsiz adimlari :

1- yeni sezona fazla duragan hikaye ile baslamasi,,,
2- onceki sezondan cok iyi ivme alinmis -usta oyuncularini- resmen sezon finalinde senaryo dan cikarmasi,,,
3- mehmet karakterini de fazla pasifize bir yazilimla ~yeni sezona adim atilip ilerlenmesi.........

yeni sezon baslarken belirttigim ,
'' -ali surmeli ve diger usta oyuncunun dizi den cikmasi konusu - reytingleri radikal anlamda net etkileyecek bir karar olmasi muhtemel '' .

<
gelinen mevcut duruma bakildiginda ilk sezonu aratan br yapim oldu.
bu arada ,son 2 bolumdur hikaye iyi ivme cikisi gosterdi, bu da izlenmeye az da olsa etki etti. firat tanis gibi usta bir oyuncuyu kac bolum pasifize olarak hikaye de boy gostermesi anlasilir bir durum degildi, bence bu karakter degisimi yazilim olarak - senarist hatasi.

son olarak ,
gec alinmis bir karar olsa da, -ali surmeli nin tekrar diziye donecek olmasi oldukca yerinde bir karar. hata dan gecte olsa donuldu.

- genco ozak'in da katilimi ayrica pozitif etki edebilir.
Ali Sürmeli'nin diziye tekrar dahil olması malesef diziyi kurtarmaya yetmeyecektir. Olaylar artık iyice final yoluna girmisken Genco Özak hamlesini de kendimce doğru bulmuyorum. Dizinin son iki bölümünü 15 gün sonra izledim. Senaryoda ikinci sezon başında gereksiz bir değişiklik yapıldı. Hiçte gereği yoktu. Dizinin hala 26'da biteceğini düşünüyorum. Yeni bir hikaye yazmaları seyirci için iyi olmaz. İstenilen sonuç alınmaz ise bu sefer hikaye yine yarım kalmış olur. Hazır hikâye anlatilmisken bitmesinden yanayım.

cok iyi bir takviye.

hazir yazmisken, bir kac noktaya da degineyim.
yeni sezon cercevesinde yapimin en anlamsiz adimlari :

1- yeni sezona fazla duragan hikaye ile baslamasi,,,
2- onceki sezondan cok iyi ivme alinmis -usta oyuncularini- resmen sezon finalinde senaryo dan cikarmasi,,,
3- mehmet karakterini de fazla pasifize bir yazilimla ~yeni sezona adim atilip ilerlenmesi.........

yeni sezon baslarken belirttigim ,
'' -ali surmeli ve diger usta oyuncunun dizi den cikmasi konusu - reytingleri radikal anlamda net etkileyecek bir karar olmasi muhtemel '' .

<
gelinen mevcut duruma bakildiginda ilk sezonu aratan br yapim oldu.
bu arada ,son 2 bolumdur hikaye iyi ivme cikisi gosterdi, bu da izlenmeye az da olsa etki etti. firat tanis gibi usta bir oyuncuyu kac bolum pasifize olarak hikaye de boy gostermesi anlasilir bir durum degildi, bence bu karakter degisimi yazilim olarak - senarist hatasi.

son olarak ,
gec alinmis bir karar olsa da, -ali surmeli nin tekrar diziye donecek olmasi oldukca yerinde bir karar. hata dan gecte olsa donuldu.

- genco ozak'in da katilimi ayrica pozitif etki edebilir.

Bende yorumunu merak ediyordum enginle karşılıklı çok güzel olacaklar bence

• Beğendim
Reactions: AhmetBayram
Ömrü dolmuş bir diziye Çukur'da olduğu gibi kötü bir karakter ile girmesi. :( Büyük ihtimalle Engin Akyürek ile arkadaş olduklarından dolayı kabul etmiştir diye düşünüyorum.

• Beğendim
Reactions: AhmetBayram
Ömrü dolmuş bir diziye Çukur'da olduğu gibi kötü bir karakter ile girmesi. :( Büyük ihtimalle Engin Akyürek ile arkadaş olduklarından dolayı kabul etmiştir diye düşünüyorum.
Yalnız Çukur ömrü daha fazla sürmüştü bölüm olarak karekterinin. Burada yüksek ihtimal ile 3 olacak.