Gençlerin de Sevgilisi - Bir ödül daha, o kadar çok ki artık sayamaz olduk...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan endgame
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

endgame

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
16
Puanı
260
Gençlerin de Sevgilisi

Kanal D’nin dizisi ‘Öyle Bir Geçer Zaman Ki’ye öğrencilerden ödül...

DetayResimHandler.ashx

Kanal D’nin reyting rekortmeni dizisi ‘Öyle Bir Geçer Zaman Ki’ gençlerin de sevgilisi oldu. 37 yıldır başarılı öğrenciler yetiştiren Kavram Dersaneleri, Türkiye genelindeki tüm öğrencilerine sanat ve televizyon dünyasının en iyilerini sordu.

45 bin öğrencinin katıldığı anket sonucunda birinci olan ‘Öyle Bir Geçer Zaman Ki’, Kavram Dersaneleri’nin düzenlediği 17. Kavram Olimpiyatları’nda ‘Yılın TV Dizisi’ ödülüne layık görüldü.

Yayınlandığı ilk günden bu yana her yaştan seyircinin büyük ilgisini çeken ‘Öyle Bir Geçer Zaman Ki’ dizisi ödülünü, 3 Mayıs 2011 Salı günü saat 17:30 da Profilo Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek 17. Kavram Olimpiyatları’nda alacak.

Kaynak : Gençlerin de sevgilisi / Kanal D Haber

Bence tv tarihinin en iyi dizisidir.Bana buna rakip olcak dizi söyleyin

Şimdilik çok güzel bir dizi ama baştan sona izleyen herkes dizinin yavaşladığını görebilir,bu yavaşlık ileride daha darmatik noktalara gidebilir,dizinin konusunun da artık azaldığını düşünüyorum,ilk bölümde vaad edilen her şey oldu bitti gibi sanki,bu durum beni korkutuyor,diziyi eleştirmemin nedeni budur...

Ben sana katılmıyorum.Eski bölümlerde çok hızlı değildi.aMa finalleri sağlamdı.Şimdi biraz yavaşlamış olabilir ama hala en iyi dizi.

Haklısın hala çok iyi ama ilk bölümlerde ne biliyim her saniye bana çok gerekli ve heyecan dolu gelirdi,ilk bölümler uzun zamanda çekildiğinden yönetmenlik anlamında da çok daha sağlamdı ama şu anda daha da yavaşlamaz ve bozulmazsa çok iyi durumda,benim asıl büyük endişem konunun bitmek üzere olması...

Evet biraz yavaşlama var.Sanki kanal d yönetimi senaristlere senaryoyu yavaşlatın demiş gibi.Çünkü bu hızda gitse 1 yıla biterdi.Ben hala beğenerek izliyorum ama her an düşebilir.Ama türk halkı ağır bir film olan fatmagülün suçu neyi bile severek izliyor.Bu şartlara göre ÖBGZ Hala hızlı

Aslında biliyorsun dizinin günümüze gelmesi gerekiyor,Osman'ın aniden büyümesi bekleniyor ama bu durum reytingleri çok düşüreceğinden bunu ertelemeye çalışıyor gibiler...

Asıl sorun ise dizi başlamadan ilerisinin planlanmaması,yazılmaması,bildiğim kadarıyla dizi başlamadan 13 bölüm yazılmıştı,sonrası yok,biz izlerken de öyle oldu 13 bölüm muhteşem gitti,şimdi sadece iyi gidiyor,bunun devamı normal gidişata,sonra berbata gitmez umarım...

Osmanın bu yıl büyümesi imkansız.Zaten büyüme anını %50 final yaparlar gibi geliyor.Osman büyüyünce ne olacağı belli değil.Bence ÖBGZnin finalini tahmin etmek çok zor.Belki 1_2 olay öngörebilirsin ama finalden önce çoğu şey çözümlenebilir.Diğer bölümlerinin çok berbat olcağını sanmam ama maximum 2 yıl devam etmesi iyi olur.Yaprak dökümü gibi nefret edilmesini istemem

Finali tahmine etmek hayli güç ama benim bildiğim kadarıyla işlenmeyen tek konu Murat'ın ölmesi ve Soner'in Aylin'e kavuşması,diğer tüm konular bitti galiba,bundan sonrası sağ-sol kavgalarıyla ,Mete'nin tekdüze aşkıyla sürer...

Yeni konu buluyorlar.Mesela ekberin gelmesi.Daha sonra evlerine haciz gelmesifalan filan şimdi sağ_solda kattılar canlandırırlar gibime geliyor.

Ekberin durumu da tahminen planlanmıştı yoksa Holanda'ya gidince Ekber'le buluşmaz,konuşmazlardı,onun bir gün geleceği belliydi,haciz konusu belki yeni ama daha ne kadar yeni konu bulacaklar ki,bir kaç bölüm sonra eski konular tekrar hortlayacak,Osman tekrar bir yere düşecek vs.,balıkçının bence muhteşem olan hikayesi zaten bitti...

Bu arada şu ana kadar gördüğüm en iyi sahne Ali'nin balık halinde balıkçıyı döverken balıkçının gözünde canlananlardı,dizinin en iyi müziğiyle bir dakikada her şey hızlıca anlatıldı,keşke diziler o sahneler kadar hızlı akabilse,yönetmen o sahneleri harika açılarla çekmiş,bayıldım,yalnız tahminen o sahneler dizi başlamadan önce çekilmiş,yani şu an çekilse o sahne o kadar şahane olmazdı,uzun zamanda dizi çekmenin çok etkisi var kaliteye...

Ama öyle bir geçer zamankide farklı bişey saptadım.Her karakterin hikayesi bir bölümü götürebiliyor.Diğer dizilerde öyle mesela bu dizide.Cemile,Osman,Aylin,Mete,Berrin,Ali,Caroline,Ekber,Ahmet,Balıkçı,Soner,Hakan yani her biri film için çok önemli.Diğer dizilerde max 3_4 tane iken bu dizi Çok alternatifli