Gençlerbirliği 4-3 Trabzonspor | 25-26 Sezonu Trendyol Süper Lig 17. Hafta

TenTen

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
7,643
Puanı
610
1000021857.jpg

İlk 3'te yer alan Trabzonspor, sezonun ilk yarısını Ankara deplasmanında tamamlıyor.

Gençlerbirliği - Trabzonspor maçı bugün saat 20.00 Bein Sports 1 ekranlarında yayınlanacak. Maç hakkındaki görüşlerinizi konu başlığının altına yazabilirsiniz. İyi Seyirler.

Dehşet zor maç. Aşırı fazla eksiğimiz var. Fatih hocam bizi buradan da çıkartırsa bu hafta içi artık adamın transferlerini bitirsinler. Bugün Zubkov ve Muci bir şey yaparsa yapar yoksa işimiz zor. Rakipte Niang olmadığı için şanslıyız.

• Beğendim
Reactions: TenTen
Anadolu kulübü tut tâbi ona bir lafım yok. Hatta imkan olsa herkes öyle yapsa keşke. :) Şimdiye kadar hiç duymadım senden şaşırtıcı geldi. :)
Trabzon’un rakibi olması da tesadüf oldu işte naparsın :) Gençlerbirliği maçlarının konusu açılmıyor ki, nerde yazacam desteklediğimi :)

• Okudum
Reactions: TenTen and 12.Adam
  • Beğendim
Reactions: 12.Adam and TenTen
Anadolu takımlarının maç konularının açılması doğru değil :) Konu kasmak gibi olur :) 4 Büyükler yeterli :)
Valla yeterli sayıda Ankaralı ve Gençlerbirliği sevdalısı varsa forumda yaparız hiç sorun değil. (En azından benim açımdan) :)

Memnun olurum ben.

• Güldürdün
Reactions: Bully
  • Güldürdün
Reactions: Bully