Genç Bakış Ne Zaman Başlıyor?

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,593
Puanı
1,060
Kanal D ekranlarında uzun yıllardır yayınlanan Abbas Güçlü ile Genç Bakış yeni sezona merhaba demeye hazırlanıyor.

Kanal D ekranlarında Abbas Güçlü'nin sunumuyla gerçekleşen program 8 Ekim Çarşamba gecesi Kanal D ekranlarında başlayacak. Programın yayın saati ise henüz belli değil.

OzetBolumResim.jpg

Yine 00.30-01.00'de olacak keşke. 10'u aşkın yıldır ekranda program yapan ve Kanal D'nin önemli ekran yüzlerinden biri olan Abbas Güçlü'ye haksızlık yapılıyor. Biraz daha erken bir saatte olsa iyi olur. Beyaz Show için dizilerin yerlerini değiştirirken, kendisine saygısızlık ediliyor. En azından 23.30-23.45 gibi yayınlansa daha iyi olur...

Program kesinlike 00.30 da başlayacak yine.
Takip yarışması 23.15 de başlar , 00.30 da biter bu başlar :)
Fena gitmiyor :D

Program kesinlike 00.30 da başlayacak yine.
Takip yarışması 23.15 de başlar , 00.30 da biter bu başlar :)
Fena gitmiyor :D
Öyle olacak ve bu yorum bir temenni olarak kalacak yine. Ama yine de haksızlık yapılıyor işte. Saygısızlık değil de nedir bu?

Son düzenleme:
Öyle olacak ve bu yorum bir temenni olarak kalacak yine. Ama yine de haksızlık yapılıyor işte. Saygısızlık değil de, nedir bu? :)
O saat de üniversiteli insanlar o kadar çalışanların işi 2-3 gibi bitiyor yazık yani
Kesinlikle büyük saygısızlık

O saat de üniversiteli insanlar o kadar çalışanların işi 2-3 gibi bitiyor yazık yani
Kesinlikle büyük saygısızlık
Kanal D de bunu anlasa ve izlenebilir saatlere koysa keşke. Çünkü Genç Bakış günümüzde ekran çöplüğünde kalan nadir iyi programlardan biri ve bunu kesinlikle hiç hak etmiyor...

Kanal D de bunu anlasa ve izlenebilir saatlere koysa keşke. Çünkü Genç Bakış günümüzde ekran çöplüğünde kalan nadir iyi programlardan biri ve bunu kesinlikle hiç hak etmiyor...
Kesinlikle öyle.
Eskiden izlerdim artık iş falan var sabah erken kalmak gerekiyor gece o saatte uyuyamıyoruz :(

Kesinlikle öyle.
Eskiden izlerdim artık iş falan var sabah erken kalmak gerekiyor gece o saatte uyuyamıyoruz :(
Belki şaşırtır diyeceğim, ama çok da mümkün görünmüyor. CNN Türk'e transfer olsa bari, en azından orada daha iyi saatlere koyarlar. 32. Gün de yayından kaldırıldı zaten... :(

Belki şaşırtır diyeceğim, ama çok da mümkün görünmüyor. CNN Türk'e transfer olsa bari, en azından orada daha iyi saatlere koyarlar. 32. Gün de yayından kaldırıldı zaten... :(
Kaldırıldı mı 😱
Bilmiyordum iyi programdı oğlu da bence iyi yapıyordu :(
Benimde az önce aklıma geldi CNN TÜRK'e gelse bence iyi reyting alır orada , Kanal D de fark edilmiyor bile :(

Kaldırıldı mı 😱
Bilmiyordum iyi programdı oğlu da bence iyi yapıyordu :(
Benimde az önce aklıma geldi CNN TÜRK'e gelse bence iyi reyting alır orada , Kanal D de fark edilmiyor bile :(
Evet, 01.00'de sürüne sürüne helak oldu resmen. Zaten çok göremedik ekranda. Çoğu hafta yayınlanmadı bile. Pardon da o saatte yayınlanan programdan reyting mi bekliyor, anlamadım ki...
Bu da haberin linki:
https://fav10.net/forum/threads/32-gün-programı-yayından-kaldırıldı.230482/

Ekrandaki nitelikli programlar gün geçtikçe azalıyor, Genç Bakış da onlardan birisi. Yazık oluyor gerçekten de. 32. Gün de, Genç Bakış da CNN'e geçse dertler bitecek, ama yok işte... :(

Evet, 01.00'de sürüne sürüne helak oldu resmen. Zaten çok göremedik ekranda. Çoğu hafta yayınlanmadı bile. Pardon da o saatte yayınlanan programdan reyting mi bekliyor, anlamadım ki...
Bu da haberin linki:
https://fav10.net/forum/threads/32-gün-programı-yayından-kaldırıldı.230482/

Ekrandaki nitelikli programlar gün geçtikçe azalıyor, Genç Bakış da onlardan birisi. Yazık oluyor gerçekten de. 32. Gün de, Genç Bakış da CNN'e geçse dertler bitecek, ama yok işte... :(
Aynen keşke geçse.
Haberi yeni gördüm Kanal D Birand ölünce oğlunu da kanaldan atmış yazık be.
CNN TÜRK'e gelse 32. Gün ve bu program bence güzel gider.

Aynen keşke geçse.
Haberi yeni gördüm Kanal D Birand ölünce oğlunu da kanaldan atmış yazık be.
CNN TÜRK'e gelse 32. Gün ve bu program bence güzel gider.
Doğan Grubu'nun Birand ailesine garezi mi var anlamıyorum ki? Atma gibi bir durum olmamıştır bence. Birand Ocak 2013'te vefat etti, oğlunu da hemen çıkartırlardı o zaman. Bir anlaşmazlık olduğu kesin ama...

Doğan Grubu'nun Birand ailesine garezi mi var anlamıyorum ki? Atma gibi bir durum olmamıştır bence. Birand Ocak 2013'te vefat etti, oğlunu da hemen çıkartırlardı o zaman. Bir anlaşmazlık olduğu kesin ama...
Kesin birşey olmuştur öyle yıllardır izlenen programı öyle pat diye atmazlar.
Belkide haklıdırlar bilemeyiz işin iç kısmını.

Kesin birşey olmuştur öyle yıllardır izlenen programı öyle pat diye atmazlar.
Belkide haklıdırlar bilemeyiz işin iç kısmını.
Ama ayıp oldu işte. 20 yılı aşkın yayınlanan bir programı keyfi gelince yayınlamamak ve sonrasında da çat diye yayından kaldırmak... Kanal D bunu yaparken hiç üzülmedi mi acaba, merak ediyorum. Diziler bitti, şimdi de emektar programlara geçiş yapıldı. Kanal D kaldırma konusunda bu sene de rakip tanımaz herhalde. Yazık oldu, yazık...

Ama ayıp oldu işte. 20 yılı aşkın yayınlanan bir programı keyfi gelince yayınlamamak ve sonrasında da çat diye yayından kaldırmak... Kanal D bunu yaparken hiç üzülmedi mi acaba, merak ediyorum. Diziler bitti, şimdi de emektar programlara geçiş yapıldı. Kanal D kaldırma konusunda bu sene de rakip tanımaz herhalde. Yazık oldu, yazık...
Umarım dizileri falan kalkmaz yazık olur çok :(

Umarım dizileri falan kalkmaz yazık olur çok :(
Evet, bari onlara bir şey yapmasın. Galip Derviş, Ulan İstanbul ve Benim Adım Gültepe'ye dokunursa yakarım... :(
Gerçi geçen yaz fırtına gibi esen Güneşi Beklerken'i bile hemen bitirdi. Kanal bu sezon dizilerini tutturmak ve sezondan en az hasarla çıkmak istiyor, belli. Ama bu süreçte bazı diziler elbette ki sona erecek. Her ay yeni bir konu başlığı altında Kanal D'nin yayına soktuğu yeni bir dizi hakkında konuşmayalım en azından. Ekim'de de geri kalanlar yayına girsin, Ocak'ta da 1-2 tane dizi başlarsa başlasın, o kadarı yeter de artar bile...

Evet, bari onlara bir şey yapmasın. Galip Derviş, Ulan İstanbul ve Benim Adım Gültepe'ye dokunursa yakarım... :(
Gerçi geçen yaz fırtına gibi esen Güneşi Beklerken'i bile hemen bitirdi. Kanal bu sezon dizilerini tutturmak ve sezondan en az hasarla çıkmak istiyor, belli. Ama bu süreçte bazı diziler elbette ki sona erecek. Her ay yeni bir konu başlığı altında Kanal D'nin yayına soktuğu yeni bir dizi hakkında konuşmayalım en azından. Ekim'de de geri kalanlar yayına girsin, Ocak'ta da 1-2 tane dizi başlarsa başlasın, o kadarı yeter de artar bile...
Bakalım zaman göstrecek. :)