Aaaa, buranın başında kaos varmış. 😱
------
Hayır, onu demiyorum. İlk mesajdaki videonun sonunda "Allah korusun" diyor Fatih Ürek. Ondan bahsediyorum.
He onu duymadım karıştırdım o zaman ben
Aaaa, buranın başında kaos varmış. 😱
------
Hayır, onu demiyorum. İlk mesajdaki videonun sonunda "Allah korusun" diyor Fatih Ürek. Ondan bahsediyorum.
Barışmalarının şov olduğunu düşünmüyorum. Demet, Alişan ile barıştıysa Fatih ile hayda hayda barışır, ama Fatih'in kesin konuştuktan sonra Demet Akalın bağlanınca "konuşuluyor ve sen de biliyorsun" demesi çok mantıksız.Fatih Ürek nasıl rahatlıkla Demet Akalın için reji ekibini göndermiş, canından bezdirmiş gibi sözler söylüyor anlamıyorum. Demet Akalın bağlandığında yok öyle birşey diyor Fatih Ürek ise konuşuluyor sen de biliyorsun diyor. Sadece bir duyum üzerine bu şekilde kesin bir bilgi gibi konuşması olmadı sonrasında ise barışmaları şov gibi oldu biraz.
İnanır mısın kadını bilmiyordum
ben ilk kez duyuyorumİnanır mısın kadını bilmiyordumSadece adı çalınmış kulağıma
bence daha çok @HeisenBerg sever
Benim de ergenlikte göz ağrılarımdan biri yalnız
3 senelik bir format için hala 1 reyting almak iyi aslında. Hele ki Müge Anlı ve Esra Erol dışında (belki bir de Yemekteyiz) gündüz kuşağında uzun süre devam eden bir işin olmadığını düşünürsek.Aslında reytingler öyle herkesin dediği gibi çok ta yüksek değildi Demet ile. AB'de zaten hep düşüktü bir tek TOTAL'de 1,20 - 1,50 arası gidiyordu bence fazla abartılıyor.
Burada yayınlandığı saat de önemli faktör. Müge ve Esra ile çakışmıyordu program tek rakibi Serap Paköz o yüzden bence aldığı oranlar yetersizdi genel olarak.3 senelik bir format için hala 1 reyting almak iyi aslında. Hele ki Müge Anlı ve Esra Erol dışında (belki bir de Yemekteyiz) gündüz kuşağında uzun süre devam eden bir işin olmadığını düşünürsek.
Programın en berbat berbat sunucusuMüge ve Gülşen'in dediği gibi Fatih Ürek'ten sonra programı en iyi sunan Demet Akalın oldu ki bu sezon aldığı reytingler de kanıtı bence.
Dün AB'de ilk 100'e girememiş program. Songül Karlı gelince reytinglerin düşeceğini düşünüyorum. Keşke yapımcı bu formatı süründürmek yerine bitirse.
Sana göre öyle.Programın en berbat berbat sunucusu
AB grubu Demet'i niye izlesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?