En son sınavlarım var diyordu sonra ortadan kayboldu.
Sen bilirsin yapman gerekenleri cnmiyim benim oturduğum yer dikkatli sosyal mesafeye uyuyorum istanbulun pointi gibi hiç kimse yok herkes bodrumda neden uğrayamadın internetten kaynaklımı @Çiğdem
@Emre Ozansoy sen de yılan gibi hep sessiz kalıyorsun TVen içeriklerinde.
Ya da YKS'den sonra..Genel olarak senaryo ve etkinliklerde yorum yapmıyorum, ama Survivor bitince göz atarım belki.
Haklısın, germiyim o konuda seni.Hatırlatmasaydın iyiydi.
merak ettim interneti mayısta bitecekti virüs varya türk telekom sıkıntıdır bende türk telekom gelmezse fenernet yaparım belki bodrumdaki interneti @mrt-06Pompa. 😡
ben ygs ve yls ken girmiştim muğlada sıcakta piştim kimsenin yapamadığı soruları bilip herkesin bildiği soruları bilemedim ygs ve yls deHatırlatmasaydın iyiydi.
Fenernet mi kaldı ya.merak ettim interneti mayısta bitecekti virüs varya türk telekom sıkıntıdır bende türk telekom gelmezse fenernet yaparım belki bodrumdaki interneti @mrt-06
Canlı olsun ya.Bu arada yeni bölümlerde canlı yayına geçebiliriz öyle daha keyifli oluyordu.
Öyle daha gerçekci olur cidden bir enterge edeyim formatı canlı yayına.Canlı olsun ya.
var @mrt-06 takım seyircisiz oynuyor maçları takımıma destek veriyorum fener ol kampanyası win win fenerbahçe taraftar menüsü aldım fenerin başkanını değiştirmeye çalışıyorlar serilerini bitirip bir tek beşiktaş kaldı 2021 de kadıköyde oynasın 2020 fenere uğursuz geldi @mrt-06 @ÇiğdemFenernet mi kaldı ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?