Sağol canım eksik olma .ssAz fingirdel değilsin sen de
Sağol canım eksik olma .ssAz fingirdel değilsin sen de
Biri ablam biri eltim.. Bu üçlüden aşk çıkmaz..
Yolarım. Ss
Çok merak ettim ama neden diye sormayacağım özel hayatın neticede.Çocuk düşünmüyorum çünkü evlenmeyi de düşünmüyorum.Ama forumdan bağımsız olarak Özgür ve Deniz isimleri çok hoşuma gidiyor.
O nasıl olacak abicim.Çocugum kendi adını kendin koysun istıyorum.
Aşk-ı Fav10 çekeriz, siz isteyin yeter.Biri ablam biri eltim.. Bu üçlüden aşk çıkmaz..
Tarih hocam asenaydı, arkadaşı da koyu ülkücü oğlunun adını Yesugay koymuş, anlatıyordu.
Yeni bölümleri yazayım bari.Aşk-ı Fav10 çekeriz, siz isteyin yeter.Senin entrika dizin vardı bi ara öyle düşün.
O ney öyle, tövbe. 😱Tarih hocam asenaydı, arkadaşı da koyu ülkücü oğlunun adını Yesugay koymuş, anlatıyordu.
Hocam da aynısını dedi, bu kadar abartılması doğru değil demişti.Çok abartmış. Çocuğu ismi yüzünden nasıl dalga geçip aşağılarlar. Üzüldüm.
X Æ A-12 gibi bişey olarak seslenirimÇok merak ettim ama neden diye sormayacağım özel hayatın neticede.
O nasıl olacak abicim.
Bir Türk lideri.O ney öyle, tövbe. 😱
Beklemen hata, beni de dahil edebilirsin yılan lazımsa eğer.Yeni bölümleri yazayım bari.
Bilemiyorum herhangi birinizi sıkıldımBeni mi. 😱
Abim de aynı şakayı yapmıştı.@mrt-06, "Afet" koymanı beklerdim kız olursa.
Oynak yılan olarak katarız.Beklemen hata, beni de dahil edebilirsin yılan lazımsa eğer.
Yasak aşkı ortaya çıkardık diye suçlu olduk iyi mi.Bilemiyorum herhangi birinizi sıkıldım
Forumdash koysan daha iyiydi. .ssX Æ A-12 gibi bişey olarak seslenirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?