Gelecek Sezon Yeni Baslayacak Olan Dizilerden Hangisi Basarili Olur?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
2,347
Puanı
809
Arkadaslar bu sezonun sonuna yavas yavas geliyoruz. Bu sezon cok basarili ve cok iyi diziler gördük ve bazen de güzel olan diziler reyting kurbanu oldu.
Gelecek Sezonda yani 2011-2012 sezonunda cok ama cok iyi diziler gelecek. Bunlardan hangisi sizce basarili olur?

2011-2012 sezonda baslayacak olan diziler:

Yenge
Cennet Mahallesi
Iffet
Yarim Elma
Kalbim Seni Secti
Yaz Kizim
Babam Sagolsun
Aci Hatiralar
Kivanc Tatlitugun dizisi
Ingiliz Kemal ( daha belli degil )
Reis
Al Yazmalim

Son düzenleme:
Bana sorarsaniz:

Iffet, Kivanc'in dizisi ve Yenge

Yenge'nin ben adınının değişeceğini tahmin ediyorum. Bence dizi için uygun bir isim değil :)

Reis, İngiliz Kemal, Kıvanç Tatlıtuğ'un dizisi oldukça iddialı olacaklardır.

Selvi Boylum Al Yazmalım da yok ankette bu arada :)

Yenge'nin ben adınının değişeceğini tahmin ediyorum. Bence dizi için uygun bir isim değil :)

Reis, İngiliz Kemal, Kıvanç Tatlıtuğ'un dizisi oldukça iddialı olacaklardır.

Selvi Boylum Al Yazmalım da yok ankette bu arada :)
Unutmusum

Hiçbirini izlemeyeceğim. Ama Reis,İngiliz Kemal ve Kıvanç Tatlıtuğ'nun dizisi başarılı olabilecek yapımlar. Selvi Boylum Al Yazmalım ve İffet'te ise emin değilim.

Yorum yapmak için çok erken. Fakat
Cennet Mahallesi [Kadroda önemli değişiklik olmassa Show'a iyi günler geçirtir.]
Bu arada Kıvanç Tatlıtuğ'un dizisinin bir adı yok mu? Başarılı olur. Kanal D'de yada Show'da yayınlanır.
2011-2012 sezonunda en kötü günleri bence yine Star geçirecek. Çünkü değişiklik yok kanalda. ATV'nin de kötü günler geçireceğini düşünüyorum. Çünkü bir sonraki sezona şu anda garanti 2 tane dizisi var.(Yahşi Cazibe ve Çocuklar Duymasın belki Tövbeler Tövbesi) Show'un işleri iyi gitmeye başladı. Sonraki sezona da yansır, bence. Kanal D'de iddalı yapımları sırasıyla dizecek ve fenomen olmaya devam edecektir. :)