Geleceğin TV Yıldızları

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
161,369
Puanı
1,060
Milliyet Gazetesi geleceğin yıldız olma ihtimali yüksek isimlerini yazmış.
Tek tek isimlere bakalım.

Hazar Ergüçlü:Kuzey Güney'de Simay gibi sevilmesi zor bir akrakteri sevdirerek zor bir iş başardı.Yeteneğinin yanı sıra güzelliği ile de ön plana çıkıyor.Kendisi çok rahat şekilde başrolün hakkını verecek gibi.

Dilara Asyürek:Bu sezon Evlerden Biri dizisi ile ekrana geldi.Sonra Merhamet dizisinde Şadiye karakteri oldu.Zor bir rolü çok iyi oynuyor o da.

Gonca Vuslateri:Küçük Sırlar'dan sonra çıkışını Yalan Dünya'da yaptı. Önce Eylem oldu sonra bu sezonun en çok konuşulan tv karakteri Vasfiye Teyze'ye dönüştü.Hem dramada hem komedide göz dolduran bir performans sergiliyor.

Gürbey İleri:Muhteşem Yüzyıl'da Şehzade Mehmet karakterini oynayan İleri,hem yurtiçinde hem yurtdışında çok iyi bir hayran kitlesi edindi.Kendinin geliştirirse yeni bir Kenan İmirzalıoğlu olabilir.

Ali Aykut Yılmaz:Lale Devri'nde Kerem karakteri ile tv macerasına başladı.Diziden sonraki projeleri iyi seçerse en çok konuşulan isimler arasına girmesi muhtemel.

Mert Yazıcıoğlu:Karagül dizisi ile çok iyi bir başlangıç yaptı. Yaşı çok genç olduğundan kendini geliştirmesi gerektiği ortada.

Mert Yazıcıoğlu'nun yolu gerçekten çok açık :)

Unutma Beni Ceylan ve Böyle Bitmesin'de ki başrol kadın oyuncusu ismi aklıma gelmedi. Çok başarılı buluyorum onlarında önü açık bence.

Mert Yazıcıoğlu şimdiden küçükte olsa bir hayran kitlesi edinmiş durumda.Gonca ile ikisinin yolu çok açık bence :)

Gonca hariç hiç birine olur gözüyle bakamıyorum.Belki bi 7-8 sene sonra anca.

Unutma Beni Ceylan ve Böyle Bitmesin'de ki başrol kadın oyuncusu ismi aklıma gelmedi. Çok başarılı buluyorum onlarında önü açık bence.

Berfu Öngören çok başarılı zaten. Ankara Devlet Tiyatrosu oyuncularından. Bizim Evin Halleri ve Bir Bulut Olsam'da rol almıştı. :)

Bu listelenenler arasinda bir tek Mert Yazicioglu'nun isiginin parlak oldugunu düsünüyorum ki umarim Karagül'den sonra da büyük projelerde yer alip kendini gösterebilir.