Geleceğin Starı'nın Yayın Tarihi Belli Oldu!

serhatt

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
67,700
Puanı
1,060
Star TV'nin yeni yarışma programı Geleceğin Starı'nın yayın tarihi belli oldu.

Yapımcılığını 25 Film'in üstlendiği, jüri koltuğunda Nurgül Yeşilçay,Hamdi Alkan ve Fırat Doğu Parlak'ın yer aldığı,sunuculuğunu Müjde Uzman'ın yaptığı yeni yarışma programı Geleceğin Starı 5 Temmuz Perşembe Akşamı başlıyor.

Geleceğin Star'ı,ilk bölümüyle 5 Temmuz Perşembe Akşamı Star TV ekranlarında!

fft99_mf11593752.Jpeg

Son düzenleme:
Güzel bir yarışma olacak. İzşeyeceğim tutacağını düşünüyorum. Böyle yarışmalar ve programlar yazın daha iyi oran alıyorlar

Perşembe Meleklerin Aşkı ile kapışacaklar. Ama bence Cumartesi olmalıydı hafta içine uygun bir format değil bence.

Hafta sonu olmalıydı hatalı karar.

Pazartesi yayınlamalıydı. Yanlış karar.
Pazartesi günü Jet Sosyete tekrarı iyi gitti dokunmazlar. Ne mübarekler dizi ki hem yeni bölümler, hem tekrarları ayrı ayrı ilgi görüyor çatla. Fırsat varken içimde kalmasın dedim. :A

Hafta sonu olmalıydı..

Pazartesi günü Jet Sosyete tekrarı iyi gitti dokunmazlar. Ne mübarekler dizi ki hem yeni bölümler, hem tekrarları ayrı ayrı ilgi görüyor çatla. Fırsat varken içimde kalmasın dedim. :A

Cumartesi Tolgshow var karşısına koyup bu ihaneti de yapmasın artık 25 Film. :A

Yazın Pazar düşük oluyor reyting. Hafta içi doğru bence iş iyiyse izlenir. :A
Bu tür formatlar pek izlenmiyor zaten hafta içi olsa ne olacak. Acun’un Haluk Bilginer ve Gülse Birsel’le yaptığı yarışma bile tutmamışken kim niye Hamdi Alkan’lı programı seyretsin. :A

Bu tür formatlar pek izlenmiyor zaten hafta içi olsa ne olacak. Acun’un Haluk Bilginer ve Gülse Birsel’le yaptığı yarışma bile tutmamışken kim niye Hamdi Alkan’lı programı seyretsin. :A

Beren Saat ve Engin Akyürek'i meşhur etmiş format aslında. :D Gülse'ye kızmıştım Acun'la çalıştı diye. :A

Beren Saat ve Engin Akyürek'i meşhur etmiş format aslında. :D Gülse'ye kızmıştım Acun'la çalıştı diye. :A
2000’lerde neler neler tutmuyordu ki o da tutmuştur. Ama şimdi zor. Yine de Star’ımın başarılı olmasını isterim tabii orası ayrı. :Z

Allah yeni ortaklıklardan korusun. :A

Hafta sonu olmalıydı hatalı karar.

Pazartesi ortalıkta birşey yoksa milletin gidip Kanal7 filmlerini izleyecek hali yok. Tabiiki dizi tekrarını izleyecekler. Diğer günler yayınlansa bu oranı tutturabilecek sanki. :A

Şans vermemeye karar verdim tanıtımlar çok yetersiz ve kötü. AB belki 5 ile başlar sonra düşer iyice..

Final yapan Fazilet'i geçtim, fiyasko oranlarla sezonu kapattı. 2,5 reyting nedir Allah aşkına? Onun yerine 145798323 kere yayınlanan Recep Ivedik dahi daha iyi oranlar alır. Senin sosyete külliyen zarar. :A
Of hala Fazilet diyorsun artık izleyicisini kaybedip dizi çöplüğünü boylamış bir yapımla kıyaslamasan. :A