ATV Gel Dese Aşk - Dizi Yorumları

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,651
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
ATV'nin Osman Sınav imzalı yeni dizisi "Gel Dese Aşk" bu akşam yayın hayatına başlıyor!

Yapımcılığını Osman Sınav'ın üstlendiği, yönetmen koltuğuna Murat Onbul ve Aslı Kahraman’ın oturduğu dizinin kadrosunda; Erkan Petekkaya, Şebnem Bozoklu, İlayda Çevik, Öykü Gürman, Ertan Saban, Altan Gördüm, Uğur Çavuşoğlu, Tuğçe Ersoy, Yiğit Koçak, Selim Gürata, Aslıhan Malbora ve Ayşe Defne Piriçci gibi isimler yer alıyor.

Yeni dizi ''Gel Dese Aşk'' ilk bölümüyle bu akşam saat 20.00'de ATV'de!

Dizi ile ilgili yorumlarınızı bu başlık altından yapabilirsiniz. İyi seyirler.​

Reactions: Angelica
Diziyi izledim senaryo tanıdık geldi oyunculuklar gerçekten başarılı bu dizi tutar öykü gürmanı daha çok ön planda göreceğiz sanki ilerleyen bölümlerde

Diziyi izledim senaryo tanıdık geldi oyunculuklar gerçekten başarılı bu dizi tutar öykü gürmanı daha çok ön planda göreceğiz sanki ilerleyen bölümlerde

total de 4 rating almış dizi bende şimdi izlicem bakalım nasılmış

total de 4 rating almış dizi bende şimdi izlicem bakalım nasılmış
reyting kötü başlamadı gerçekten benim tahminimin 2 tık üstünde başladı tutacağı aşikar zaten konu onu gösteriyor
intikamdan doğan bir aşk hikayesi

Len Hercai ne bu ne o kadar da değil tövbe tövbe
Burda kızı yaşındakine aşık oluyor kızı yaşındakinde o ve ailesini ortaklarını bitirmek için buluyor çocuğu ondan sonra türlü türlü numaralar en sonunda kız gerçekten aşık olacak ne olacak adı İNTİKAMDAN DOĞAN BİR AŞK HİYAKESİ

Bitirdim bölümü bence aşk falan olmayacak ya