bilmiyorum@xemrexxx hani kösemde büyücü kadın vardı ya hani.O meryemin dizisinde mi ? Fragmandaki onunla karşılaşmanı istemiyorum diyen ses ona ait gibi
Aynen daha neBu sene bir bu diziyi birde Kösem'i izleyeceğim yeter işte 2 kalite kokan dizi.
Aynen.Aynen daha ne
En iyi 2 diziyi izlemiş oluyorsun gibi bir şey😉
sen beğenmediysen iş var demektir3. fragmanı konuya ekle istersen abi @sürgünüm Bu arada fragman beklentilerimin bayağı altında, konu zaten oldukça klişeydi üstüne çekimleri de beğenmedim.
Kadro şahanesen beğenmediysen iş var demektir
dizi için yapılan tüm tahminle boşa çıktı dizi poyraz karayel-edho-aşk ve ceza-aşkı memnu hepsinden biraz var kimseyi kopyalamamışlar
benim beğendiğim diziler genellikle ya kalitede ya reytingte kazanıyor ama sen bilirsinsen beğenmediysen iş var demektir
dizi için yapılan tüm tahminle boşa çıktı dizi poyraz karayel-edho-aşk ve ceza-aşkı memnu hepsinden biraz var kimseyi kopyalamamışlar
poyraz şu an tüm karakterli gerekli tek dizi bu da öyle olacak ayrıca uğur polatta bahri baba havası sezdimbenim beğendiğim diziler genellikle ya kalitede ya reytingte kazanıyor ama sen bilirsinPoyraz Karayel'in nesini kopyalamış pis hırsızlar
@Maskeli Fedai geldi aklıma gizli gizli my izlerdğ takas korkusuna söyleyemezdiKadro şahane
bu arada diziyi beğenmeyenlerin hepsi gizli gizli izleyecekler aha buraya yazıyorum.
Bahri Baba'mın adını böyle kalite yoksunu dizilerle beraber kullanmazsan, çok rica edicempoyraz şu an tüm karakterli gerekli tek dizi bu da öyle olacak ayrıca uğur polatta bahri baba havası sezdim
İftira atma .sspoyraz şu an tüm karakterli gerekli tek dizi bu da öyle olacak ayrıca uğur polatta bahri baba havası sezdim
@Maskeli Fedai geldi aklıma gizli gizli my izlerdğ takas korkusuna söyleyemezdi
yok artık uğur polata da laf etti 😱Bahri Baba'mın adını böyle kalite yoksunu dizilerle beraber kullanmazsan, çok rica edicem
o ka yorumu ben mi yaptımİftira atma .ss
Ne yorumu ben hatirlamiyorumyok artık uğur polata da laf etti 😱
ayrıca senarist aynı kalite de aynı olacak inşallah zaten kadro şahane
neyse bulduğum benzerlikler:
tek gecede ilişki ve çocuk: şak ve ceza
uğur polat: bahri baba
seda akman: meryem çakırbeyli
sera sahnesi: aşkı memnu
sakallı selim bayraktar: poyraz k.-sefer
burak deniz kaçak dizisindeki aynı rolü oynuyor yine
@Çiğdem- @destere @sürgünüm @Harunnn60
o ka yorumu ben mi yaptım
hepsini toplar konusunu açarımNe yorumu ben hatirlamiyorumçatla
Uğur Polat'a değil karaktere laf ettik heraldeyok artık uğur polata da laf etti 😱
ayrıca senarist aynı kalite de aynı olacak inşallah zaten kadro şahane
neyse bulduğum benzerlikler:
tek gecede ilişki ve çocuk: şak ve ceza
uğur polat: bahri baba
seda akman: meryem çakırbeyli
sera sahnesi: aşkı memnu
sakallı selim bayraktar: poyraz k.-sefer
burak deniz kaçak dizisindeki aynı rolü oynuyor yine
@Çiğdem- @destere @sürgünüm @Harunnn60
o ka yorumu ben mi yaptım
Kumpas montaj dublajhepsini toplar konusunu açarım
inşallah tutup nanik yapıcaz size tabi tns aniden %20 denek daha değiştirmezseUğur Polat'a değil karaktere laf ettik heraldeUğur Polat da sevdiğimiz bir abimizdir, haşaBurak Deniz ve Funda Eryiğit'in kraiyeri için dizi tutsun isterim şahsen, ama pek umutlu değilim
İlk bölüm parlayıp sonra Kösem'in gibi dibe vuracak görürsün, yürürse de Total'de yürür ancakinşallah tutup nanik yapıcaz size tabi tns aniden %20 denek daha değiştirmezse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?