Ezel araklama değil zaten. Dedim ya 70 tane satın alan ülke bilmiyorda arak olduğunu sen mi biliyorsun?Kime odemisler 200 yillik eser
Git baklava say sen, kaç dilimmiş, porziyon başı kaçmişHer gün ortalıkta sosyal medya diye geziyon, şimdi mi kim napsın oldu?
Kuzey de ezel de arak oldugu itiraf edildi neyse telden bunu tartisamam simdiEzel araklama değil zaten. Dedim ya 70 tane satın alan ülke bilmiyorda arak olduğunu sen mi biliyorsun?
Kim baklava açtı da. 😱Git baklava say sen, kaç dilimmiş, porziyon başı kaçmiş
Aci aşkta ta adamın kayincosuyla evlenecek herhaldeAcı aşktan farkı hamile kız kayinbabayla birlikte olacak.
Hayir tweet atan sayisi belli bi miktarin ustundekileri dukkate aliri. 300 kisiyle de tt olunabiliyor sonuctaİşine gelene
@xemrexxx'in yalancısıyım sümbül açmiş ben görmedim. Xemrexxx bir porsiyon baklava çek yiğit'eKim baklava açtı da. 😱
O dizide de Savaş ve Yasemin nikahsız çocuk yapıyorlardı izleyen bilir.Çocuk sahnesine gelmediği için çağrışım yapmadı pek Aşk ve Ceza izlemiştim çat pat🙂
Daha ne saldirsinlar 2yildir her foto cejtirdigi unluyle haberi yapildiO dizide de Savaş ve Yasemin nikahsız çocuk yapıyorlardı izleyen bilir.)
Bu arada Meryem bu dizide oynamak için bayağı cesur davranmış. Özel hayatında da nikahsız çocuk yaptıya buradan saldırıya maruz kalabilir.@xemrexxx
Ay biraz da tip lazım, ne o öyle sadece baklavayla olurmuymuş.@xemrexxx'in yalancısıyım sümbül açmiş ben görmedim. Xemrexxx bir porsiyon baklava çek yiğit'e
Senle @Çiğdem- tipe bakarmiydiniz tipe baksaniz bulent abla tipli ian i over misinizAy biraz da tip lazım, ne o öyle sadece baklavayla olurmuymuş.
Sen bunu 100 kere bana sordun, bende 100 kere cevapladım.Senle @Çiğdem- tipe bakarmiydiniz tipe baksaniz bulent abla tipli ian i over misiniz
Avrupa'da biraz özgür yetişmiş, bizim toplumun örf ve ananelerine uymaz?Daha ne saldirsinlar 2yildir her foto cejtirdigi unluyle haberi yapildi
Boyle sanatcilar lazim Tayyip orgutune karsiAvrupa'da biraz özgür yetişmiş, bizim toplumun örf ve ananelerine uymaz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?