ay pis cücük noldu 5.sezonÇünkü üç grupta da değilim ultra kin besliyorum
esra erolda my müziği çalıyorBen Aşk Yeniden'i izliyorum, neyim belirsiz?
ay pis cücük noldu 5.sezonÇünkü üç grupta da değilim ultra kin besliyorum
esra erolda my müziği çalıyorBen Aşk Yeniden'i izliyorum, neyim belirsiz?
+16 olmadan reyting mi olur dirilişte bile her hafta kelle uçuyormuş rtük amca cezalarda öyle diyorilk bölümü merak ediyorum kaç kere +16 sahne olacak diye
+16 olmadan reyting mi olur dirilişte bile her hafta kelle uçuyormuş rtük amca cezalarda öyle diyor
Yanlış hatırlamıyorsam dün Zuhal Topal'da da duymuştum.
+16 +16 dırmelun anlamak istediğin gibi anlama
fark-ı biz işteYanlış hatırlamıyorsam dün Zuhal Topal'da da duymuştum.
biz ki yakamozu isviçre dağlarına sürmüşüz tabi ki bizimle başa çıkılmazof senle başa çıkılmaz tamam hepsi geçerlidir
biz ki yakamozu isviçre dağlarına sürmüşüz tabi ki bizimle başa çıkılmaz
aaa diğer haftalar özetli olucağu için asla bakamam eşkiyam varken ama bu akşam 21:00 kadar bakıcampis kaknem sana soran olmadı.ss
@Ahmad @Jonsnow @destere @sürgünüm @gizem ak @Harunnn60 @adımutlulukk @vadikızı @cookies izleyecekler ve izleme ihtimali olanlar bekliyoruz@Çiğdem- @Yiğitt @Bully @sokak sanati siz de çatlamaya davetlisiniz
@ABAY_06 @Aserat belirsizler de gelsin
murat yıldırım ve burak deniz var tabi bakıcan içindeki parlak aşkı işteaaa diğer haftalar özetli olucağu için asla bakamam eşkiyam varken ama bu akşam 21:00 kadar bakıcam
pis kaknem sana soran olmadı.ss
@Ahmad @Jonsnow @destere @sürgünüm @gizem ak @Harunnn60 @adımutlulukk @vadikızı @cookies izleyecekler ve izleme ihtimali olanlar bekliyoruz@Çiğdem- @Yiğitt @Bully @sokak sanati siz de çatlamaya davetlisiniz
@ABAY_06 @Aserat belirsizler de gelsin
ben izlicem canım reklam arasında açar yorum yazarım ben
Yarın netten bakarım ben.
Bu arada sen EDHO'yu bıraktın mı?tebrikler ablaişte kaliteden anlayan ve anlamayan farkı umarım @Çiğdem- i de öldürürsün
neyse ben de reklam aralarında yazıcam ya da telde yazmayı denerim
ben zaten aşk yenideni izliyom edhoyu netten 30 dk de izliyom deniz çakır sahneleri yeterliBu arada sen EDHO'yu bıraktın mı?
tebrikler ablaişte kaliteden anlayan ve anlamayan farkı umarım @Çiğdem- i de öldürürsün
neyse ben de reklam aralarında yazıcam ya da telde yazmayı denerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?