Yılda bir kez tutturdugun oluyor))).. Paramparça geçen sene kirginlar bu sene hakkın.. Gecenin kraliçesi de izlemeyerek tuturdugun dizi)))bir kırgınla paramparça aslanlar gibi direniyor bana rağmen? iki diziyide kutluyorum çok dayanıklı çıktılar
Yılda bir kez tutturdugun oluyor))).. Paramparça geçen sene kirginlar bu sene hakkın.. Gecenin kraliçesi de izlemeyerek tuturdugun dizi)))bir kırgınla paramparça aslanlar gibi direniyor bana rağmen? iki diziyide kutluyorum çok dayanıklı çıktılar
Berenin 5 reytingi tatile çıkmış diyorlar gelmeye niyeti yokmuş)))Kösem'de artar umarım.Sende iyi dileklerde bulun.
fark-ı sultanım abd diziler gibi her hafta başkasına yazdırtıyorsenaristler ne ara değişti laher hafta farklı birileri yazmaz umarım senaryoyu
aaa çpcuğun aklını karıştırma bee @destere bırakmakla çok doğru yapmış bu diziyi
hayır desterenin izlediğ idiziler çöküyor bu dizi çökmesin diye izlemiyoraaa çpcuğun aklını karıştırma bee @destere bırakmakla çok doğru yapmış bu diziyi
eşkiyaya bekliyoruz onu
aaa çpcuğun aklını karıştırma bee @destere bırakmakla çok doğru yapmış bu diziyi
eşkiyaya bekliyoruz onu
hayır desterenin izlediğ idiziler çöküyor bu dizi çökmesin diye izlemiyor
aslında aziz haksız burda? esra ile mert kafadan kontaksa en büyük sebebi genetik benzerlik, çünkü aziz tümden üşütükazizin aklında deli sorular@destere @Çiğdem- @Harunnn60 @vadikızı @cookies
https://twitter.com/x/status/689925310821830656
çocuğa for @Çiğdem- doğursa kara goncula olurdu çocuk@destere @mrt-06 @DarkLeqenD @cookies @vadikızı @Harunnn60 Ekli dosyayı görüntüle 48378
Kiz o is icin dogurabilen birine ihtiyac var 40 yasina hala bulmiyon mu
ayy neyine çatlıcam beee eşkiyam 2ye katlıyor her grupta2.fragmanımız da süper @Çiğdem- le @Forumdash çatlasın
@destere sen toteme devam et izleme diziyi çökertirsin falan .ss @DarkLeqenD @Castei @Ahmad @cookies @vadikızı @Harunnn60 @Almila
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?