bu arada altta kösem yarın 20:00 yazdı hata zaar 2 kere yazdı @Harunnn60 @DarkLeqenD
şeker ağa meryemin peşinde @mrt-06kartal azizi mort etti
şeker ağa meryemin peşinde @mrt-06kartal azizi mort etti
ben kartalı izlemekten kösem reklamını mı görüyom ya sendebu arada altta kösem yarın 20:00 yazdı hata zaar 2 kere yazdı@Harunnn60 @DarkLeqenD
şeker ağa meryemin peşinde @mrt-06
kartal @Çiğdem- e ait bencepis fotoğrafçı öyle kalırsın işte
ben kartalı izlemekten kösem reklamını mı görüyom ya sende
hahaha ayy kıyamam yaa tamam ben sana inanıyorum hep @xemrexxx yer cücesi yüzünden böyle oluyor zaten yoksa senin içinin temiz olduğunu bliyorum tabikideben masum bir hoşlaşma sahnesi çekelim diyorumama @xemrexxx tosbağası habire olayı +18 e çekmeye çalışıyor? sen orda benim masumiyetimi görmezden gelip totoşgül emreye yükleneceğine bana yüklenerek yine hata yapmışsınoklavayı tosbağada dene
cüce diyip geçme 7 si birleşip bir pamuk prensese girebiliyorlarhahaha ayy kıyamam yaa tamam ben sana inanıyorum hep @xemrexxx yer cücesi yüzünden böyle oluyor zaten yoksa senin içinin temiz olduğunu bliyorum tabikide
hesapmış pehhhkartalım yedirir içirir hesabı sana ödetir bee
meryemim parlakları @destere gibi totoş yapacak planlarıyla inşallahOha 😱
Selini biri yönlendiriyormuş be 😱
Bir adamdı acaba kimo telefon sahnesi çok hoştu
bakalım artık o role inşallah ünlü biri gelirPlanları kimle kurdu acaba
ayy bune beee gecenin kraliçesimi mafya dizisiymiş 😱😱😱bakalım artık o role inşallah ünlü biri gelir
@Çiğdem- bak rahmetli beğenmi şbu da sana kapak olsun@destere @Harunnn60 @DarkLeqenD @vadikızı https://twitter.com/x/status/689541652394958849
ne sandın dizide her şey var ilk 2 bölüm aşk ı memnu 2.bölümün son sahnesi itibariyle ezele geçtikayy bune beee gecenin kraliçesimi mafya dizisiymiş 😱😱😱
Edhoyu satarsın ha 😡Selamlar
ben bölümü beğendim gayet güzeldi meryeme yine hayran kaldım hayrann
kırmızı elbise acayip yakışmıştı muratta süperdi bakalım yarın ratingler nasıl
olacak
Edhoyu satarsın ha 😡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?