Özellikle yaz aylarında dışarıda cirit atan bu yaratıklar karanlıkta sanki insana çarpacakmış gibi uçarlar. Bu anlarda siz korkuyor musunuz peki? Gece gece nereden aklıma geldiyse
Yarasa tabiOnlar gerçekten yarasa mı ya?Yarasa deyince aklıma daha vahşi ortamlar geliyor.
Korkmam sanırım.
Ayrıca kırlangıç mı ne var bir de. Keskin dönüşler filan yapabiliyor. Ondan çok korkuyorum bana çarpacak diye.
Yarasalar totaldir ondan korkarlar sendenNe korkacagim onlar gece benden korksun
Yarasa tabi
Yarasalar totaldir ondan korkarlar senden
Burada da Karagül Medcezir tartışmasına girelim istersenTam totallik bir cevap olmus, bekliyordum senden
Burada da Karagül Medcezir tartışmasına girelim istersen
İnan gücüm kalmadı ne derse he de geç.Ne tartismasi dostum egleniyoruz
Simdi haliyle yarasa Karagül gibi total kisilikleri sever dikeni batacak diye korktugu icin. Cani kiymetlidir yani. Ama tabi kuru kuru olmaz diyor arada bir gece eglenceye cikiyor gece ucuslari ondan ya bir git-gel yapiyor. Git gel demisken tabi Medcezir yani eglence, atraksiyon bol heyecan bu ucuslarda gerceklesiyor. Karagül gibi yerinde oturmuyor dikeniyle
@Bully yetis
İnan gücüm kalmadı ne derse he de geç.Hem her şeyi de devletten beklemeyin yahu.
Totalle ne alakası var.Sende mi Total oldunyoksa yarasadan korkup Güllere mi sarildin
Tartışma dediğim eğlence tartışması zatenNe tartismasi dostum egleniyoruz
Simdi haliyle yarasa Karagül gibi total kisilikleri sever dikeni batacak diye korktugu icin. Cani kiymetlidir yani. Ama tabi kuru kuru olmaz diyor arada bir gece eglenceye cikiyor gece ucuslari ondan ya bir git-gel yapiyor. Git gel demisken tabi Medcezir yani eglence, atraksiyon bol heyecan bu ucuslarda gerceklesiyor. Karagül gibi yerinde oturmuyor dikeniyle
@Bully yetis
Neyse baş edemediğini kabul etmişsinTotalle ne alakası var.Diyorum ki Deniz'le her gün her gün başa çıkamıyorum yardım istemek yerine biraz da sen uğraş yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?