- Reaksiyon puanı
- 14,570
- Puanı
- 1,060
Babanı çağıraamdan deşer o hırsız seniBabamı çağrırım yatak başında tüfekleri var nereye geliyor hırsız@mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @xemrexxx
Bana kötü dilekte bulundu için parlakla onu bastım
kız sutton pastanın kremasını aldı içeride soyunan adamın yanına gitti acaba napacak siz iyi bilirsiniz bu fandazdik şeylerine şanslıyım
Ne izliyorsun yinekız sutton pastanın kremasını aldı içeride soyunan adamın yanına gitti acaba napacak siz iyi bilirsiniz bu fandazdik şeyleriEkli dosyayı görüntüle 70468
Hiçbir yeni diziye bulaşabileceğimi sanmıyorum şu ara
sen kaybedersinHiçbir yeni diziye bulaşabileceğimi sanmıyorum şu ara@xemrexxx in fantezik dizilerine ortak olamam ayrıca
Türkiye’de sadece senin izlediğin bir dizi mi yoksa yine.sen kaybedersin
ayol @mrt-06 izleyecek kesinlikle pll gibi diziTürkiye’de sadece senin izlediğin bir dizi mi yoksa yine.
ayol o takma dişlerini nereye koyduğunu hatırlamıyor daha be@Forumdash olsaydı bana doğru yolu gösterirdi...
Ohh maşşllah maşşllah laf sokmayada başlamışTürkiye’de sadece senin izlediğin bir dizi mi yoksa yine.
@Forumdash yokken meydan sana kalıyor tabi bir bakıma sen de haklısın.ayol o takma dişlerini nereye koyduğunu hatırlamıyor daha be
ayol adı faruk olan biri napabilir ki bana .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?