Eklendi
ne kurtlar vadisi var listede nede yedi numara....bu liste meşrıtiyetini kaybetmiştir...hemen iktidarı devredin......:W
yayında olan kv pusu..2003-2006 sezonunda yayınlanan kurtlar vadisi bahsettiğim....:up:Emre çoklu seçme seçeneğini görevli arkadaşlar eklerlerse işaretlersin ne meraklıymışsın anket işaretlemeye
- - - Ekleme - - -
Seçenekler hatırlatıcı olması bakımından eklendi.Yoksa bir sürü eski dizi varSiz kendinizden ekleyebilirsiniz.Hem Kurtlar Vadisi hala yayın hayatında
saylan mıydı soyadı baya değişti gibi yaseminciğimin soyadıkara melek dedik artık...kv ile yedi numarayı da temsilen yarışıyor ankette....yasemin saylan...:168:
- - - Ekleme - - -
yayında olan kv pusu..2003-2006 sezonunda yayınlanan kurtlar vadisi bahsettiğim....:up:
Seçenekler hatırlatıcı olması bakımından eklendi.Yoksa bir sürü eski dizi varSiz kendinizden ekleyebilirsiniz.Hem Kurtlar Vadisi hala yayın hayatında
benim bildiğim bir taneydi..seninde bildiklerin varsa yaz......mustafa alabora gibi kart bir horozu tavladı ...evinide kümes gibi baya bi kullandı...hey gidinin yasemini...hatta şarkı bestelediydim nahit saylan...k.yimde yaylan diye....:tıkla:saylan mıydı soyadı baya değişti gibi yaseminciğimin soyadı
karakterler-yapım şirketi-senaryo aynı
:W 8 Yıl önce bitmiş olan diziyi hala devam ediyo mu sanıyosun? :W:W
Haha konumda Kurtlar Vadisi olayı istemiyorum ama evet senaryo,oyuncular vs birçoğu aynı.He tabiki değişimler vardır ama genel bu
:W 8 Yıl önce bitmiş olan diziyi hala devam ediyo mu sanıyosun? :W:W
pardon adı değişiyordu yasemin-funda-mehtağpbenim bildiğim bir taneydi..seninde bildiklerin varsa yaz......mustafa alabora gibi kart bir horozu tavladı ...evinide kümes gibi baya bi kullandı...hey gidinin yasemini...hatta şarkı bestelediydim nahit saylan...k.yimde yaylan diye....:tıkla:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?