Geçmiş Zamanların En İyi Üç Dizisi Hangisi?(Anketli)

Sizce?

• İkinci Bahar

Oy: 1 12.5%
  • Süper Baba

Oy: 0 0.0%
  • Bizimkiler

• Asmalı Konak

Oy: 2 25.0%
  • Çemberimde Gül Oya

• Ekmek Teknesi

• Çocuklar Duymasın

• Bir Demet Tiyatro

• Perihan Abla

• Çiçek Taksi

• Deli Yürek

• Yılan Hikayesi

• Bir İstanbul Masalı

• Yabancı Damat

• Dadı

• Tatlı Kaçıklar

• Kara Melek

• Zerda

• Beyaz Gelincik

• Kullanılan toplam oy
    8
Evet ya 3'lü seçmeyi unutmuşum.O zaman şöyle yapalım Emre.Seçeneklerden 3 sevdiğini yaz.Anket hatırlatıcı olması için eklendi :)

- - - Ekleme - - -

Görevli arkadaşlar seçenekleri çoklu seçme kıvamına sokabilirler mi acaba merak ediyorum :) Eğer mümkünse tabi .

kara melek
yabancı damat
dadı
beyaz gelicik

diyorum şıkalrdan 4 oldıu ya la 4 yapın şunu :d

ne kurtlar vadisi var listede nede yedi numara....bu liste meşrıtiyetini kaybetmiştir...hemen iktidarı devredin......:W

Emre çoklu seçme seçeneğini görevli arkadaşlar eklerlerse işaretlersin ne meraklıymışsın anket işaretlemeye :D

- - - Ekleme - - -

ne kurtlar vadisi var listede nede yedi numara....bu liste meşrıtiyetini kaybetmiştir...hemen iktidarı devredin......:W

Seçenekler hatırlatıcı olması bakımından eklendi.Yoksa bir sürü eski dizi var :) Siz kendinizden ekleyebilirsiniz.Hem Kurtlar Vadisi hala yayın hayatında :D

kara melek dedik artık...kv ile yedi numarayı da temsilen yarışıyor ankette....yasemin saylan...:168:

- - - Ekleme - - -

Emre çoklu seçme seçeneğini görevli arkadaşlar eklerlerse işaretlersin ne meraklıymışsın anket işaretlemeye :D

- - - Ekleme - - -

Seçenekler hatırlatıcı olması bakımından eklendi.Yoksa bir sürü eski dizi var :) Siz kendinizden ekleyebilirsiniz.Hem Kurtlar Vadisi hala yayın hayatında :D
yayında olan kv pusu..2003-2006 sezonunda yayınlanan kurtlar vadisi bahsettiğim....:up:

saylan mıydı soyadı baya değişti gibi yaseminciğimin soyadı :D
benim bildiğim bir taneydi..seninde bildiklerin varsa yaz......mustafa alabora gibi kart bir horozu tavladı ...evinide kümes gibi baya bi kullandı...hey gidinin yasemini...hatta şarkı bestelediydim nahit saylan...k.yimde yaylan diye....:tıkla:

benim bildiğim bir taneydi..seninde bildiklerin varsa yaz......mustafa alabora gibi kart bir horozu tavladı ...evinide kümes gibi baya bi kullandı...hey gidinin yasemini...hatta şarkı bestelediydim nahit saylan...k.yimde yaylan diye....:tıkla:
pardon adı değişiyordu yasemin-funda-mehtağp :d

Arkadaşlar seçenekler seçim yaparken kafanızda bir şeyler canlanması için koyuldu yani oylama zorunluluğunuz yok.Ayrıca zaten çiftli işaretlemeyi seçmeyi de unuttum :)