Eklendi![]()
ne kurtlar vadisi var listede nede yedi numara....bu liste meşrıtiyetini kaybetmiştir...hemen iktidarı devredin......:W
yayında olan kv pusu..2003-2006 sezonunda yayınlanan kurtlar vadisi bahsettiğim....:up:Emre çoklu seçme seçeneğini görevli arkadaşlar eklerlerse işaretlersin ne meraklıymışsın anket işaretlemeye
- - - Ekleme - - -
Seçenekler hatırlatıcı olması bakımından eklendi.Yoksa bir sürü eski dizi varSiz kendinizden ekleyebilirsiniz.Hem Kurtlar Vadisi hala yayın hayatında
![]()
saylan mıydı soyadı baya değişti gibi yaseminciğimin soyadıkara melek dedik artık...kv ile yedi numarayı da temsilen yarışıyor ankette....yasemin saylan...:168:
- - - Ekleme - - -
yayında olan kv pusu..2003-2006 sezonunda yayınlanan kurtlar vadisi bahsettiğim....:up:
Seçenekler hatırlatıcı olması bakımından eklendi.Yoksa bir sürü eski dizi varSiz kendinizden ekleyebilirsiniz.Hem Kurtlar Vadisi hala yayın hayatında
![]()
benim bildiğim bir taneydi..seninde bildiklerin varsa yaz......mustafa alabora gibi kart bir horozu tavladı ...evinide kümes gibi baya bi kullandı...hey gidinin yasemini...hatta şarkı bestelediydim nahit saylan...k.yimde yaylan diye....:tıkla:saylan mıydı soyadı baya değişti gibi yaseminciğimin soyadı![]()
karakterler-yapım şirketi-senaryo aynı
:W 8 Yıl önce bitmiş olan diziyi hala devam ediyo mu sanıyosun? :W:W
Haha konumda Kurtlar Vadisi olayı istemiyorum ama evet senaryo,oyuncular vs birçoğu aynı.He tabiki değişimler vardır ama genel bu
:W 8 Yıl önce bitmiş olan diziyi hala devam ediyo mu sanıyosun? :W:W
pardon adı değişiyordu yasemin-funda-mehtağpbenim bildiğim bir taneydi..seninde bildiklerin varsa yaz......mustafa alabora gibi kart bir horozu tavladı ...evinide kümes gibi baya bi kullandı...hey gidinin yasemini...hatta şarkı bestelediydim nahit saylan...k.yimde yaylan diye....:tıkla: