Geçmiş - Yeni Roman - 4. Bölüm

cokiyitvci

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
30 Haziran 2011
Mesajlar
32,289
Reaksiyon puanı
13,370
Puanı
1,060
GEÇMİŞ - YENİ ROMAN - 4.BÖLÜM

Kıvanç gülümseyerek içinden ‘’Onu unuttum ya ben?’’ derken Zübeyde Hanım gözleri dolu bir halde kızına ‘’Sakın bir daha sakın tamam mı?’’ diye sorarken kızı gözyaşlarını silerek gülümseyerek ona ‘’Tamam anneciğim annem?’’ der..
Ceyhan gülümseyerek kendi kendine ‘’Daha hayırlı olacaktır?’’ derken Ceyda gülümseyerek içinden ‘’Benim yüzümden belki de?’’ der..
Seher gülümseyerek kendi kendine ‘’Ama harika?’’ derken Dağhan gülümseyerek içinden ‘’Beğeneceksin kesin?’’ der..
Nihal gözyaşlarını silerek gülümseyerek ‘’Yeni şehir yeni hayatlar’’ derken Nihan gözyaşları içerisinde içinden ‘’Geliyorum çok çok özür dilerim?’’ der..
Sema gözleri dolu bir halde Sefer’e ‘’Sen niye hiç üzülmedin?’’ diye sorarken Sefer gözyaşlarını silerek gülümseyerek ona ‘’Şimdi evden çıkıp bir yere gideceğiz tamam mı bebeğim?’’ diye sorar..
Ayşegül gözyaşları içerisinde yengesine ‘’Çok çok pardon özür dilerim çok yengeciğim ya yav?’’ derken Zuhal Hanım acılar içerisinde gülümseyerek ona ‘’Sorun değil hiç canım ya yav?’’ der..
Burak gözyaşları içerisinde bağırarak ‘’Görün beni!’’ derken Emrah gülümseyerek komşularına ‘’İyi yırttık yine vallahi?’’ der..
Zarife gülümseyerek içinden ‘’Affedecek seviyor ki o da çünkü halen beni ya ya?’’ derken Oktay gülümseyerek annesi Meltem Hanım’a ‘’Ayarla tamam yav?’’ der..
Mustafa Bey gülümseyerek oğluna ‘’Çok severdin onu oğlum, canım’’ derken oğlu gözleri dolu bir halde gülümseyerek ona ‘’Diğer oyuncaklarım nerede peki babacığım?’’ diye sorar..
Tuna gülümseyerek kardeşine ‘’Tamam dönmeyecek ya tamam kardeşim canım’’ derken kardeşi ürkek bir halde gülümseyerek ona ‘’Eskiye dönme lütfen rica ediyorum abiciğim?’’ der..
Tuna sinirli bir şekilde bağırarak kardeşine ‘’Dönmeyeceğim dönmem ki!’’ derken kardeşi ürkek bir halde gülümseyerek ona ‘’Ben gideyim artık en iyisi buradan odama ya yav?’’ der..


TÜM HAKLARI SAKLIDIR, BİR YERDE PAYLAŞMAYINIZ!
5. BÖLÜM (YENİ) - CUMARTESİ GÜNÜ