Geçmiş - Yeni Roman - 2. Bölüm

cokiyitvci

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
30 Haziran 2011
Mesajlar
32,275
Reaksiyon puanı
13,331
Puanı
1,060
GEÇMİŞ - YENİ ROMAN - 2. BÖLÜM

Ceyhan gözyaşları içerisinde bağırarak Ceyda’ya ‘’Olmuyor yapamıyorum işte Ceyda, Ceyda’m!’’ derken Ceyda bir anda ona sarılarak ona gözleri dolu bir halde gülümseyerek ‘’Unutulmak için yaratılmadık mı ya bizler tatlım?’’ diye sorar..
Seher gülümseyerek Dağhan’a ‘’Korkuyorum ölümden, sen peki?’’ diye sorarken Dağhan şaşkın bir halde gülümseyerek ona ‘’Ölüm konuşulmaz, konuşulamaz bebem ya yav?’’ der ve birden onun dudaklarına yapışıverir..
Nihal gözyaşları içerisinde içinden ‘’Yapayalnız kalan yine ben Tanrı’m?’’ derken Nihan gülümseyerek kendi kendine ‘’Bebeğim Osman’ım geliyorum işte artık sonunda canım?’’ der..
Sema gözleri dolu bir halde Sefer’e ‘’Açtıralım ya lütfen Sefer?’’ derken Sefer gözleri dolu bir halde gülümseyerek ona ‘’Tamam kıramıyorum işte bak seni hiç hiç ben ama yav ya of?’’ der ve bir anda ona sarılır..
Zuhal Hanım gözyaşlarını silerek gülümseyerek Ayşegül’e ‘’İyi ki geldin yanıma, yanımıza canım?’’ derken Ayşegül gözleri dolu bir halde bağırarak ona ‘’Kardeşimi bulalım bari artık yengeciğim!’’ der..
Burak gözyaşları içerisinde içinden ‘’Senelerdir buradayım kurtarın artık beni, abim abiciğim?’’ derken Emrah gözyaşları içerisinde bağırarak ‘’Yine bana haram geceler!’’ derken bir anda yere doğru yığılıverir..
Zarife gülümseyerek kendi kendine ‘’Aldatıyorsun kesin sen beni, hem de o çeşit karı Suzan’la?’’ derken Oktay gözyaşlarını silerek içinden ‘’Psikopatlarla işim olamazdı Allah’ım Tanrı’m?’’ der..
Mustafa Bey gözyaşları içerisinde içinden ‘’Ölecekmişim ya ben çok yakında?’’ derken oğlu onun gözyaşlarını silerek ona gözleri dolu bir halde gülümseyerek ‘’Babam ağlama artık lütfen yanındayım hiçbir şeyimiz yok artık işte ya babacığım?’’ der..
Tuna gözyaşları içerisinde gülümseyerek kardeşine ‘’Annem yaşıyor elbet çıkacaktır bir yerlerden göreceksin, göreceksiniz bak yav?’’ derken kardeşi gözleri dolu bir halde bağırarak ona ‘’Gelirdi ki be yaşıyor olsaydı o korkunç kazadan sonra abiciğim abim!’’ der..


TÜM HAKLARI SAKLIDIR, BİR YERDE PAYLAŞMAYINIZ!
3. BÖLÜM (YENİ) - CUMARTESİ GÜNÜ
 

Angelica

Favori Üye
Katılım
31 Mart 2012
Mesajlar
80,903
Reaksiyon puanı
57,061
Puanı
1,060
Yaş
40
Konum
Kayseri
@haluk792 bölüm güzel olmuş yine Burak bir yerde kapalı tutuluyor galiba orayı tam anlayamadım bakalım neler olacak