Geçmiş Doğum Günün Kutlu Olsun xemrexxx (12 Aralık)

Çiğdem

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
123,756
Puanı
1,060

Evet Fav10 ailemizin olmazsa olmaz demir baş üyelerinden @xemrexxx 12 Aralıkta 26 yaşına bastı . Öncelikle 2 gün geçikmeli açtığımdan dolayı özür diliyorum Salı , Çarşamba bir hastalık dönemine yakalandım pek aktif olamadım ve aklımdan çıkmış
Bir dahakı sefere artık dedim ve beklediği zaman değilde şuan beklemediği zamana sürpriz yapmaya geldim
. 12 Aralığı reel ailesiyle ve şimdide buradakı ailesi olan bizlerle kutluyor diye sayarsak eğer sıralama olarak yanlışta değil

Hürrem Sultan doğum gününü kutluyor kızınında sana hediyesi var

Yıldız Tilbe bu şarkısı MS de elenmişti ama ikimizinde çok sevdiği bir şarkısıdır ve bu kış ayında içimizi ısıtsın klibi dansları

Doğum günü şarkınıda koyalım

Forumda önemli üyelerin hemen hemen hepsinin aktif olmasında başrol oynamıştır benimde öyle oldu forum Koriş ile Nero der bize ozaman sahne alalım xemrexxx ile

Son olarak adet Mustim . Ayrıca 99 yılımıydı kendisi konserine gitmiş ben gidemedim
Bu şarkıyla göbek atarmış doğum günü şarkısı olsun

Bu da Kıraç dan doğum günü şarkın

Dilek tuttum can bağladım kuru dallara, kuru dallara
İki gözüm hayırsızım nice yıllara, nice yıllara

Ne demek geçmiş doğum günü? @Çiğdem-

İlk ben mi kutlamiş oldum @xemrexxx
Neyse hediye vermicem sana zaten ilk ben kutlamişim en buyuk ve en özel hediye olmuştur

Neyse hediye vermicem sana zaten ilk ben kutlamişim en buyuk ve en özel hediye olmuştur
12 Aralıkta oldu için geçmiş

Senin kutlaman yetmiyor incik boncuk dök @xemrexxx in kafasından o pahalı şeyler sever

Böyle bi kara gün kutlama konusuna beni etiketledigin için seni kınıyorum

kız konuya harika attım çünkü benim adım geçiyor yoksa geç açtın konuyu da siz üçünüzü de denize atmam lazm çuvala koyup
.ss

Vay be panpam bir yılı daha yedin [emoji4] git gide yaşlanıyoruz.

Allah sağlıklı, uzun, nice Reisli yıllar göstersin inşallah [emoji4]

Hediyeni de birazdan yollarım.

kız konuya harika attım çünkü benim adım geçiyor yoksa geç açtın konuyu da siz üçünüzü de denize atmam lazm çuvala koyup
.ss
O günü iple çekiyorum
Ama o 3ün 1inde ben varım o yuzden kıramıyorsun asdfsagfhjasfasgfa
Aaa malesef 1 günle kaçırdık dün fark ettim
@Harunnn60 a güzel bir afiş yaptırdım bunu avatarın yap sensin çünkü bu