Geçen Haftanın En Çok İzlenen 10 Dizisi!

aferin my ye kötü laf etmiyon

my en azından yeni başlayan rakiplere geçilmeden bitiyor

@xemrexxx valla öbgzk ilk 2 sezon tüm rakiplerini farkla geçiyordu ve yine ilk 2 sene senaryo zirvedeyken tüm ödülleri topluyodu my sadece izliyordu. Öbgzk de senaryo düşüşe geçtimi my kendini gösterebildi anca

yok artık 😱 dizi anlamında my alıyidi ödülleri oyuncu anlamında öbgz
ayrıca öbgz 2 sezon rakipsiz zirvede kalabildi my 4 sezon fark bu

yok artık 😱 dizi anlamında my alıyidi ödülleri oyuncu anlamında öbgz
ayrıca öbgz 2 sezon rakipsiz zirvede kalabildi my 4 sezon fark bu

Yoo dizide de öbgzk yönetmene kadar da öbgzk alıyordu.
önemsediğin altın kelebek öyleydi mesela

ayrıca ocakta başlayan yarım sezon ne ara 1 sezona eşit oldu ?
hem henüz dizi bitmedi yani konuşmak için erken

konuşmak için erken olsun my den önce en iyi yaprak dökümüyydü 176 bölümde 143 kez zirvede yer aldı
my 4 sezonda neredeyse bu rakama ulaşacak

ayrıca iki ödül törenini umursuyorum altın kelebek ve antalya
ikisinde de my çok iyiydi ilk sezon senin ocakta başladı dediğin sezon okan yalabık en iyi erkek oyuncu ödülünü aldı

konuşmak için erken olsun my den önce en iyi yaprak dökümüyydü 176 bölümde 143 kez zirvede yer aldı
my 4 sezonda neredeyse bu rakama ulaşacak

ayrıca iki ödül törenini umursuyorum altın kelebek ve antalya
ikisinde de my çok iyiydi ilk sezon senin ocakta başladı dediğin sezon okan yalabık en iyi erkek oyuncu ödülünü aldı

Ona bakarsan altın kelebek cemileye, aliye ve öbgzk ödül verdi. Ve yine bir çok yerde en iyi senaryo öbgzk'nin di. Ve yine 2 sene boyunca antalya ödülünü cemile aldı meryem alamadı o kadar fenomenliğe, yardımcı kadın oyuncu hasefa hanımındı yine. Ve daha niceleri.
yani öbgzk en iyi tempodayken diğerleri ne yaparsa yapsın gölgede kalıyordu.

neyse tartışmanın anlamı yok ikisi de başarılı diziler ancak çok basit şekilde vikipediya baksan bile kim hangi ödülü almış görürsün

neyse tartışmanın anlamı yok ikisi de başarılı diziler ancak çok basit şekilde vikipediya baksan bile kim hangi ödülü almış görürsün

Gördüm ki yazıyorum buraya yoksa nasıl yazayım

Gördüm ki yazıyorum buraya yoksa nasıl yazayım
😱 saysaydn bir de ödülleri ben sayıları koyunca kötü olma sonra

Vadi her aradan döndüğünde düşüş yaşamıştık bu hafta ki bölüm sezonun en iyi bölümlerinden biri olacak İnşallah Total de zirveyi alırız

😱 saysaydn bir de ödülleri ben sayıları koyunca kötü olma sonra

Çoğu ödüller fan şişirmesi

yok artık 😱 medcezir ile mi karıştırdın my nin ergen kitlesi nerede de oy kullanacaklar

Hilmicem, özge ulusoy, almeda vs vs fanları yeterli bence

yok artık 😱 medcezir ile mi karıştırdın my nin ergen kitlesi nerede de oy kullanacaklar

Hilmicem, özge ulusoy, almeda vs vs fanları yeterli bence
hilmicemin bir etkisi yok olsa çalıkuşu o gidince 4-5 reytingten 3 e düşmezdi
özge ulusoy zaten 1 bölümlük konuktu kalitenin sultanı hürrem sultanın gücünü göstermek için

hilmicemin bir etkisi yok olsa çalıkuşu o gidince 4-5 reytingten 3 e düşmezdi
özge ulusoy zaten 1 bölümlük konuktu kalitenin sultanı hürrem sultanın gücünü göstermek için

Onun düşüşü gün değişikliğinden
neyse şunu gönül rahatlığıyla diyebiliriz ki timur ergen fanlar için ucuz numaralar peşinde

demet özdemir gelsin de ergen kitle de gelsin diziye
sbsv izleyen 10-15 yaş grubundan 3 total reytingi gelir diziye

Hürremden sonra ne hallere düştünüz böyle, bu ucuz numaralara sevinmeceler falan
vah vah

Hürremden sonra ne hallere düştünüz böyle, bu ucuz numaralara sevinmeceler falan
vah vah
ne alakası var demet özdemirin gelmesi iyi olur zaten 15-16 yaşında falan olacak o karakter tam ona uygun
ayrıca tüm kadro gitti hala zirvede farkındaysan

ne alakası var demet özdemirin gelmesi iyi olur zaten 15-16 yaşında falan olacak o karakter tam ona uygun
ayrıca tüm kadro gitti hala zirvede farkındaysan
2 gitti 5 geldi 4 gitti 14 geldi

K ile başlayan diziler ayrı başarılı