Geçen Haftanın En Çok İzlenen 10 Dizisi!

Medcezir ve Kara Para Ask yukselecek insallah​
Bende kara para askla medceziri izliyorum.Ayni dizileri izliyoruz senle ne guzel.Ben bide ek olarak o hayat benimi izliyorum o kadar @-potterhead-

Eline sağlık @denizz19

Kara Para Aşk ve Güneşi Beklerken bu hafta düşüş yaşadı ama ilk 10'da olmaları güzel.Kurt Seyit ve Şura A\B'de iyi gitmiş.

@denizz19 yalnız kvp olduğunda da ka fark atıp 1. Oluyodu.
)) yani o ilk paragrafı değiştirsen daha doğru olur.
fark atıp 1. mi oluyordu
küçük ağa vadiyi sadece 1 kez geçebildi o da virgül farkıyla yavaş gardaşım yavaş

KURTLAR VADİSİ bu hafta tahtına geri döner açık ara zirvede olur diğerleri yine arkasından gelecektir
)))

Yok artık 3 Çarşamba dizisi listede
KA'ya tebrikler..

Bende kara para askla medceziri izliyorum.Ayni dizileri izliyoruz senle ne guzel.Ben bide ek olarak o hayat benimi izliyorum o kadar @-potterhead-
Cok guzel oldu bu ^^ Ben birde Aramizda Kalsin'a takiliyorum ara ara. Cok keyifli sicak bir dizi o da.

Bu arada Deniz o kadar yorum yapmışsın eline sağlık demeyi unutmuşum.
Eline sağlık.

Karadayı süper gitmiş fırtınalar estirmiş tozu dumana katmış

küçük ağa süper gitmiş bir AGA varsa o da benim demiş helal olsun

my de süper gitmiş dizinin düşmesini bekleyenler her zamanki gibi yine beklemekle kaldılar yazık be hep bekliyorlar

aramızda kalsın vadinin yokluğunda daha da coşmalıydı bence

çarşambadan 3 dizi girmiş eski günlerdeki gibi

Küçük ağa (Birce) ve Kara para aşk"a (Tuba) tebrikler.ve de ellerine sağlık.

Ab grubunda Ay Yapım'ın 4 dizisi var ama Medcezir'den sıkıldım ben nedense
Yok abi yaa o dizi de hikaye yok
Reklam arası açıp izlemelik. İlk bölümler müthişti ama hakkını yemicem. Ama şu an öyle bişey yok benim gözümde.Yasak başlıyor ona bakıcam. 2.Fragmanı nedense sanki önceden ilk bölümü verilmişte 2.bölüm yayınlanacakmiş gibi duruyor
Zaten en büyük etken Fikret Kuşkan izlemem için.

yasak dizisi için büyük çalışma varmış sadece dizinin kostümlerini dikmek için 300 metrekare alan yapılmış
seti ne kadardır acep

Tamam bende seninle izlerim Yasak'ı umarım @destere'de izler ilk bölümü.

Bu arada Deniz o kadar yorum yapmışsın eline sağlık demeyi unutmuşum.
Eline sağlık.
Afiyet olsun

fark atıp 1. mi oluyordu
küçük ağa vadiyi sadece 1 kez geçebildi o da virgül farkıyla yavaş gardaşım yavaş

KURTLAR VADİSİ bu hafta tahtına geri döner açık ara zirvede olur diğerleri yine arkasından gelecektir
)))​

@takas Bu avuntuları geçelim.
)) ab kv 6 ka 12

Bu sezon dengeler iyi değişti.
Karagül ve Küçük Ağa bunun resmi hali.İkisinede tebrikler...

Ama Ab'de denge hep aynı.Arada değişsede.