Medcezir ve Kara Para Ask yukselecek insallah
Bende kara para askla medceziri izliyorum.Ayni dizileri izliyoruz senle ne guzel.Ben bide ek olarak o hayat benimi izliyorum o kadar @-potterhead-fark atıp 1. mi oluyordu@denizz19 yalnız kvp olduğunda da ka fark atıp 1. Oluyodu.)) yani o ilk paragrafı değiştirsen daha doğru olur.
Ab grubunda Ay Yapım'ın 4 dizisi var ama Medcezir'den sıkıldım ben nedense#Karadayı'm gene fırtına estirmişEline sağlık @denizz19
Yok abi yaa o dizi de hikaye yokAb grubunda Ay Yapım'ın 4 dizisi var ama Medcezir'den sıkıldım ben nedense
yasak dizisi için büyük çalışma varmış sadece dizinin kostümlerini dikmek için 300 metrekare alan yapılmışYok abi yaa o dizi de hikaye yokReklam arası açıp izlemelik. İlk bölümler müthişti ama hakkını yemicem. Ama şu an öyle bişey yok benim gözümde.Yasak başlıyor ona bakıcam. 2.Fragmanı nedense sanki önceden ilk bölümü verilmişte 2.bölüm yayınlanacakmiş gibi duruyorZaten en büyük etken Fikret Kuşkan izlemem için.
Tamam bende seninle izlerim Yasak'ı umarım @destere'de izler ilk bölümü.Yok abi yaa o dizi de hikaye yokReklam arası açıp izlemelik. İlk bölümler müthişti ama hakkını yemicem. Ama şu an öyle bişey yok benim gözümde.Yasak başlıyor ona bakıcam. 2.Fragmanı nedense sanki önceden ilk bölümü verilmişte 2.bölüm yayınlanacakmiş gibi duruyorZaten en büyük etken Fikret Kuşkan izlemem için.
Evet haberde gördüm evler gerçek ev değil adamlar plato yapmiş şaştim kaldımyasak dizisi için büyük çalışma varmış sadece dizinin kostümlerini dikmek için 300 metrekare alan yapılmışseti ne kadardır acep
@destere zaten Fikret Kuşkan hayranıTamam bende seninle izlerim Yasak'ı umarım @destere'de izler ilk bölümü.
Tamam bende seninle izlerim Yasak'ı umarım @destere'de izler ilk bölümü.
izledim biraz fazla ağır bir senaryosu var ikinci bölümü kaçırdım tekrardan bakarım bugün üçüncü bölüm sanırım ..Evet haberde gördüm evler gerçek ev değil adamlar plato yapmiş şaştim kaldım
@destere zaten Fikret Kuşkan hayranı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?