Gaziantep FK 0 - 0 Beşiktaş | Süper Lig 21-22 Sezonu - 2. Hafta Maçı

Dosi

Konu Sahibi
Süper Mod.
Yılın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
114,089
Puanı
1,060
6120271066a97cf060259d3b.jpg

Beşiktaş ilk haftaki 3 puanından sonra ligin 2. haftasında yeniden kazanmayı planlıyor, Gaziantep ise geçen hafta tattığı yenilgiden sonra ilk galibiyetini almak için mücadele edecek.

Maç bu akşam 21.45'te yayınlanacak. Maç ile ilgili yorumları bu başlık altından yapabilirsiniz.

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Medyaya ve taraftarların beklentisine bakılırsa 3 farklı galibiyetten aşağısını beklemiyorlar. Alex ve Batshuayi'nin sonradan girip onların oyunda olduğu bölümde gol yiyerek puan kaybedersek kıyameti kopartırlar.

Rabbim sen konuyu @Dosi nin açtığına bakma sen mevzuyu biliyorsun :A

vida GIF by Tribun Besiktas
Lisedeyken hoşlandığım kız yüzünden Beşiktaş’ın kaybettmesini istiyorum o Beşiktaşlı kız lisede teklifimi kabul etmedi maçı onun sınıfına satmadım diye şimdi liseden sınıf arkadaşımın sevgilisi var ama benim sevgilim yok diye yasak yedim o kızdan özürde diledim yendim diye @Zeyno @Dosi

• İlginç
Reactions: Zeyno
Lisedeyken hoşlandığım kız yüzünden Beşiktaş’ın kaybettmesini istiyorum o Beşiktaşlı kız lisede teklifimi kabul etmedi maçı onun sınıfına satmadım diye şimdi liseden sınıf arkadaşımın sevgilisi var ama benim sevgilim yok diye yasak yedim @Zeyno
Yolarım o kızın saçını başını onun yüzünden benim takımımın günahı ne acaba :bağır: Ayrıca maçı satmadın diye teklifini kabul etmeyenden aşık yar olmaz o kız baştan kaybetmiş zaten boşveeeer :bhr:

Yolarım o kızın saçını başını onun yüzünden benim takımımın günahı ne acaba :bağır: Ayrıca maçı satmadın diye teklifini kabul etmeyenden aşık yar olmaz o kız baştan kaybetmiş zaten boşveeeer :bhr:
Onun yüzünden liseden sınıf arkadaşımın sevgilisi olduğu İçin onlarla buluşamıyorum sebep sevgilim yok diye @Zeyno

• Beğendim
Reactions: DarkLegenD and Dosi
Erol Cloud hocam çok teşekkürler. Fenerbahçe ile kendi sahanda Beşiktaş'a yenildin ama Gaziantep FK ile yenilmedin. Tebrikler hocam.

5'li defans, kötü zemin ve hazır olmayan bir takım. 100.000-200.000 takipçili büyük hesaplara kalsak bu maçı 5-0 kazanacaktık, Bats 2 tane, Alex ise 1 tane gol atacaktı. :D Şu hayal satan tüm hesaplar kapatılsa da keyfimize baksak keşke.

NSakala'ya geçmiş olsun. Umarım sağlığına kavuşur bir an önce.

Son düzenleme:
Necip'e çok ayrı bir sevdam var. Herif Türk futbol tarihinin en sorunsuz öz evlat futbolcusu olabilir. A takıma çıktığı ilk günden beri kulübe ne sıkıntı yarattı ne de taraftarla arası bozuldu. Bizimkiler biraz onu örnek alsın.

Bu yabancı sınırı işini getirenlerin Allah bildiği gibi yapsın. Sergen hoca Teixeira'yı oyuna sokmak için Ghezzal'ı dışarı almak zorunda kaldı. 8+3 saçmalığından dolayı kötü oynayan Salih ve Kenan’dan sadece Kenan çıktı. İyi oynayan Atiba mecburen çıktı. Üçü tamamlamak için Töre'yı almak zorunda kaldı. Adam para harcayıp kurduğu kadroyu saçma bir kural yüzünden istediği gibi oynatamıyor.