DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 19,491
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
Öyle deme abi, belki 7.15e kadar dayanırsın.O halde hiç bakmayayım buna
Öyle deme abi, belki 7.15e kadar dayanırsın.O halde hiç bakmayayım buna
1. bölüm
Zaten beklentim yoktu. Ses ve oyunculuk çok kötü. Görüntü kısmını göremedim çünkü ekran ya siyahtı ya da mavi. 7.14'te kapattığımı da belirteyim.
10/1
Sadece fragmanı izleyip bırakmak bu saçmalığı analiz etmeye yetiyor ayoll hem zamandan kazanıyorsunO halde hiç bakmayayım buna
Ben de açıp şöyle hızlıca bir göz gezdirdim de izlenecek gibi değilmiş gerçekten yaSadece fragmanı izleyip bırakmak bu saçmalığı analiz etmeye yetiyor ayoll hem zamandan kazanıyorsun@Yiğitt @MasacRE- @Harunnn60 @mrt-06
fantastik benim ilgi alanım ayoll sözümden çıkma dahaBen de açıp şöyle hızlıca bir göz gezdirdim de izlenecek gibi değilmiş gerçekten ya
Ben de açıp şöyle hızlıca bir göz gezdirdim de izlenecek gibi değilmiş gerçekten ya
İzlemiyorum o zaman.Sadece fragmanı izleyip bırakmak bu saçmalığı analiz etmeye yetiyor ayoll hem zamandan kazanıyorsun@Yiğitt @MasacRE- @Harunnn60 @mrt-06
BilmiyorumÖyle deme abi, belki 7.15e kadar dayanırsın.
1. bölüm
Zaten beklentim yoktu. Ses ve oyunculuk çok kötü. Görüntü kısmını göremedim çünkü ekran ya siyahtı ya da mavi. 7.14'te kapattığımı da belirteyim.
10/1
Dizi rezil lo biraz bakayim dedim 1 dk dayanamadimzombi makyajlarıda ketçap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?