Gattaca - Film Yorumları (1997)

xdragxx

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
29,677
Puanı
1,060
Gattaca-1997.jpg

Gattaca (1997)

Tür:
Bilim Kurgu-Romantik
Yönetmen: Andrew Niccol
Senaryo: Andrew Niccol

Oyuncular:
Ethan Hawke
Uma Thurman
Jude Law
Gore Vidal

IMDB Linki

Konu:
21. yüzyılda Dünya'da genetik mühendisliği çok ilerlemiştir ve bilimsel olarak kusursuz insanlar yaratılmaya çalışılmaktadır. Özel görevler için yetiştirilen yeni süper insan ırkı yüzünden, normal yollardan dünyaya gelmiş insanlar işsiz kalmakta ve ikinci plana itilmektedir.

Konusu yokmuş şaşırdım açtım :A
97'de forum olmadığı için ve film etkinliklerinde listede olmadığı için haliyle konusu açılmamış :A
Eee izlediysen o ip gibi uzun yorum ve puanını görelim. 9-10 vermiş olmalısın ki konusunu açtın :A

• Sinir Bozucu
Reactions: xdragxx
97'de forum olmadığı için ve film etkinliklerinde listede olmadığı için haliyle konusu açılmamış :A
Eee izlediysen o ip gibi uzun yorum ve puanını görelim. 9-10 vermiş olmalısın ki konusunu açtın :A
Ne alakası var diğer filmlerin konusu hep 2007 sonrası filmler mi :A
Puanım 8.5
Konusu çok başarılı ama işleyiş olarak bazı sıkıntıları vardı. Zaten filmdeki geleceği ya bizim torunlarımız en geç de torunlarımızın torunları görecek. Bilim kurgu romantik olarak geçiyor ama bilim kurgu gerilime daha uygun bence çünkü filmi izlerken bizim geçersiz adam ha yakalandı ha yakalanacak diye izliyoruz. Sonunda doktorun yaptığı adamlığa da helal olsun.

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Ne alakası var diğer filmlerin konusu hep 2007 sonrası filmler mi :A
Puanım 8.5
Konusu çok başarılı ama işleyiş olarak bazı sıkıntıları vardı. Zaten filmdeki geleceği ya bizim torunlarımız en geç de torunlarımızın torunları görecek. Bilim kurgu romantik olarak geçiyor ama bilim kurgu gerilime daha uygun bence çünkü filmi izlerken bizim geçersiz adam ha yakalandı ha yakalanacak diye izliyoruz. Sonunda doktorun yaptığı adamlığa da helal olsun.
Mesajım gayet net. Ya güncel filmlerin konusu açıldı, yada eski konusu olmayan filmler başyapıt, film kulübü vs gibi etkinlikler vesilesi ile açılıyor. İki kriterlerde olmadığından açılmamıştır dedim :A

İyi bonkör bir puan gelmiş senden.

• Sinir Bozucu
Mesajım gayet net. Ya güncel filmlerin konusu açıldı, yada eski konusu olmayan filmler başyapıt, film kulübü vs gibi etkinlikler vesilesi ile açılıyor. İki kriterlerde olmadığından açılmamıştır dedim :A

İyi bonkör bir puan gelmiş senden.
Tamam bu da çok dandik bir film değil ki işte bilindik bir film aslında :A

• Güldürdün
Tamam bu da çok dandik bir film değil ki işte bilindik bir film aslında :A
Haluk reis bir ara izlediği her filmin anında yorum konusunu açıyordu. Onu getirdin aklıma :A :A
Puanı fena değilmiş filmin. Bazı arkadaşların izlemesine vesile olursun en azından :A
Nasıl keşfettin peki? :A

• Güldürdün
Haluk reis bir ara izlediği her filmin anında yorum konusunu açıyordu. Onu getirdin aklıma :A :A
Puanı fena değilmiş filmin. Bazı arkadaşların izlemesine vesile olursun en azından :A
Nasıl keşfettin peki? :A
3 senedir erteliyordum zaten bilim kurgu filmi ararken görmüştüm :A

• Güldürdün