Gassal'ın 2. Sezonundan İlk Tanıtım Videosu Yayınlandı | tabii

mesmeso

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
10,534
Puanı
860
1080x360

tabii'nin ses getiren dizisi Gassal'ın yeni sezonunda ilk tanıtım videosu yayınlandı!

Selçuk Aydemir'in yönetmenliğini yaptığı, Sümeyye Karaarslan'ın senaryosunu yazdığı, kadrosunda Ahmet Kural, Muharrem Türkseven, Ezgi Özyürekoğlu, Sibel Aytan'ın yer aldığı diziye 2. sezonuna Hande Soral, Ercan Kesal, Nazan Kesal ve Serhat Kılıç dahil olmuştu.

Gassal, 2. sezonuyla yakında tabii'de!

Yeni sezonunda müzikleri Bayhan seslendirecek anlaşılan.
İyi bir seçim

• Güldürdün
Reactions: RüzgarGülü
Yeni sezonunda müzikleri Bayhan seslendirecek anlaşılan.
İyi bir seçim
Bence 2. Sezon komedi dozunu açacaklar bu başka yerin gasilhanesi olduğu için hem erkek hem kadın için var. Bence bu yerdeki kadın gassal Hande erkek gassal Bayhan. Hatta bir bölümde diyordu Baki "bir dua okusam bir ilahi okusam onlar öyle bir gassal istiyorlar ama o ben değilim" şeklinde. Bayhan öyle bir gassal. İlahi okumak içinde sesi çok müsait.
Baki ile büyük ihtimal Hande için kapışacaklar.

Bence 2. Sezon komedi dozunu açacaklar bu başka yerin gasilhanesi olduğu için hem erkek hem kadın için var. Bence bu yerdeki kadın gassal Hande erkek gassal Bayhan. Hatta bir bölümde diyordu Baki "bir dua okusam bir ilahi okusam onlar öyle bir gassal istiyorlar ama o ben değilim" şeklinde. Bayhan öyle bir gassal. İlahi okumak içinde sesi çok müsait.
Baki ile büyük ihtimal Hande için kapışacaklar.
izlemedim henüz bilmiyorum ama Bayhan’ı oyuncu olarak düşünemedim. Şahin gibi müziklere el atacak bence.

izlemedim henüz bilmiyorum ama Bayhan’ı oyuncu olarak düşünemedim. Şahin gibi müziklere el atacak bence.
2012'de Kendimize Doğru diye bir dizide oynamıştı asker rolünde aslında. Bende şarkılara el atacağını düşünüyorum ama yukarıdaki teori de mantıklı geldi
:A

• Beğendim
Reactions: Dosi