Gary Oldman Tekrar Yönetmen Koltuğunda

berkann

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,723
Puanı
1,060
jfsoLIcn7Jmgo7dyfiPbfonO.jpg

17 sene önce ilk kez kamera arkasına geçen ünlü oyuncu Gary Oldman, 2. kez yönetmenlik koltuğuna oturacak.

Flying Horse adlı filmin oyuncu kadrosu ise yavaş yavaş şekillenmeye başlıyor. Filmde yönetmen Gary Oldman'ın yanı sıra, Sherlock dizisiyle büyük bir hayran kitlesi kazanan Benedict Cumberbatch, Ralph Fiennes ve Amanda Seyfried yer alacak.

Film ünlü fotoğrafçı Eadweard Muybridge'in "Bir at dört nala koşarken dört ayağı birden aynı anda yerden kesilir mi?" sualin, yanıtlamak gayesiyle yaptığı fotoğraf çekimlerin, ve işlediği cinayeti konu ediniyor.

Filme finansman bulunması halinde, çekimler bu yıl başlayacak.

Kadro çok iyiymiş. Özellikle Benedict Cumberbatch'i çok merak ediyorum. Yazın kısmet olursa dizisini izlemek istiyorum zaten. :)

Bir de Gary Oldman yönetmen yerine oyuncu olarak yer alsaydı 10 numara olurdu. :( Ama yine de iyi bir şeyler çıkar gibi. Bekliyoruz. :D

Kadro çok iyiymiş. Özellikle Benedict Cumberbatch'i çok merak ediyorum. Yazın kısmet olursa dizisini izlemek istiyorum zaten. :)

Bir de Gary Oldman yönetmen yerine oyuncu olarak yer alsaydı 10 numara olurdu. :( Ama yine de iyi bir şeyler çıkar gibi. Bekliyoruz. :D

Aynı zamanda oyuncu olarak da yer alacak. Ancak yan rollerden biridir muhtemelen. :)

Kadro güzel, hikaye de dikkat çekici. Yorumlara göre izleyebilirim.

Kadro cok iyi bence de. Filmin konusu ne olacak acaba?

Film ünlü fotoğrafçı Eadweard Muybridge'in "Bir at dört nala koşarken dört ayağı birden aynı anda yerden kesilir mi?" sualin, yanıtlamak gayesiyle yaptığı fotoğraf çekimlerin, ve işlediği cinayeti konu ediniyor.

Baya ilgi cekici bir konusu var. Fragmani bekliyoruz :)

250px-Muybridge_race_horse_animated.gif

4 ayak yerden kesilirmiş!

ilginçtir demekki çıplak gözle bunu keşfetmek imkansızmış ?

hatta eski ressamlar 4 ayağı havada kuş misali süzülen at resimleri çizerlermiş:) kesilmeye kesiliyorda bacakların karına toplandığı anda kesiliyor, öne arkaya doğru açıldığı anda biri mutlaka yerde:)