"Garaz" Dizisi Başlamadan İptal Edildi !

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,060

Refik Halit Karay'ın ölümsüz eseri "Garaz" romanının aynı adla ekrana uyarlanacak olan dizisi iptal edildi !

Yapımcılığını Medyapım'ın üstlendiği ve geçtiğimiz sezon hazırlıklarına başladığı "Garaz" dizisi iptal edildi.

Show TV'de başlaması beklenen dizi bu sezon Adını Feriha Koydum'un devam etmesi kararı almasından dolayı bir süreliğine rafa kaldırılmıştı. Ancak projenin hazırlıkları dizinin yayından kaldırılmasıyla tekrar gündeme geldi ama Medyapım projeyi iptal etti !

Kibirli ve fakir bir genç kızın hayatını anlatan "Garaz" dizisinin ise başrollerinde Ceyda Ateş'in olması bekleniyordu.

JiN7O9ddOPD0rlhCcAD9GnFB.jpg

Zaten çoktan belliydi ki olmayacağı bu dizinin. Hatta konusunu da sen açmıştın Esra :)

Zaten çoktan belliydi ki olmayacağı bu dizinin. Hatta konusunu da sen açmıştın Esra :)
Medyapım'ın şu an "Özür Diliyorum, Seni Seviyorum" ve "Fatih" dışında hiçbir projesi kalmadı yeni sezon için. Adını Feriha Koydum'un etkileri bunlar... :)

Medyapım ve Show birbirini bitirdiler Feriha yerine yeni bir aşk hikayesi başlasaydı hem Show hem Medyapım kazanırdı...