Gani Müjde'den Yeni Bir Dizi Daha!

darksaal

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
3,579
Puanı
910
Ünlü mizahçı ve senarist Gani Müjde, yaz ekranına yeni bir dizi daha armağan ediyor.

Bir sit-com olacak olan 'Babam Sınıfta kaldı' dizisinde son olarak 'Leyla ile Mecnun' dizisinde rol alan Ezgi Asaroğlu ve Cem Davran başrolde olacak.

Bir baba kız hikayesi olacak dizinin yayın tarihi temmuz ayı gibi düşünülüyor. Dizinin kanalı ise henüz belli değil.

3qzqn.jpg

Sevindirici bir haber. Gani Müjde dizileri en azından espri kalitesi yönünden birçok komedi dizisinden daha üst seviyede oluyor. Yeter ki ana konusu Pis Yedili gibi kötü, klişe olmasın. :)

Oyuncu seçimlerinin ikisi de çok iyi. Cem Davran ve Gani Müjde uzun bir aradan sonra tekrar buluşmuş oldu. Ruhsar, Kahpe Bizans gibi projelerden sonra. :)

Sevindirici bir haber. Gani Müjde dizileri en azından espri kalitesi yönünden birçok komedi dizisinden daha üst seviyede oluyor. Yeter ki ana konusu Pis Yedili gibi kötü, klişe olmasın. :)

kessinlikle katılıyorum bence de pis yedili cok vasatın altında bir dizi. gani mujdenin karıyerinde bir cizik varsa oda pis yedili projesidir

Ezgi Asaroglu Muhtesem Yüzyil dizisinde oynamayacakmiydi?

Yazın bu tür komedi dizileri gidiyor zaten. Yaz için oldukça başarılı bir iş olabilir. :)

Yahşi Cazibe de yaz dizisi olarak başlamıştı ama hala yayında. :)

Ezgi Asaroğlu, Muhteşem Yüzyıl'da birkaç bölümlük oynayacaktır belki veya iptal olmuştur o iş. :)

Cem Davran'ı yeniden dizilerde görmek güzel olacak... İnş "Seksenler" de olduğu gibi diziyi başlamadan bırakmaz :)

babam sınıfta kaldı isimli dizide bu sfer hababam sınıfı sınıfta kaldıyla karşılaştrlıp sonradan isim değiştiresinde.. :D ayrıca pis yedili bnce gzel bi okul dizisi.. neresi klişe ben anlamadım.. gani müjedenin yaptığı her iş güzel.. keşke deli saraylıyıda yeniden başlatsa çnkü o dizi mükemmeldi..

Güzel, güzel :)

Gani'yi severim. Kendisi bizim foruma da 1-2 kere girmiştir. :)

Yan karakterleri de bekliyoruz. Yazın bütün dizilerin tatilde olduğunu düşünürsek bu diziyi izleyebilirim :)