Gani Müjde'den Yalan Dünya'ya Cevap !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan vhp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

vhp

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
32
Puanı
159
Ünlü yapımcı Gani Müjde, Harem dizisi hakkında ağır eleştirilerde bulunan Yalan Dünya dizisi oyuncusu Nihal Yalçın'a reyting oranları ile cevap verdi.

Başarılı yapımcı Gani Müjde, "Utangaç arkadaşa haremden bahsetmediği icin cevap vermiyorum.En guzel cevabı seyirci diziyi zirveye taşıyarak verdi zaten" dedi.

saçmalamış reyting kalite değil ayrıca orjinal de değil yaptığı iş

Gani Müjdeye gözlük lazım
Ne zirvesi yahu. Gelecek hafta izi zor görünür listede

Nihal Yalçin bence agir elestirmis, ama yine de elestirisine saydi duymak lazim.

ne zirvesi la mal mı bu adam? komedi olarak zirveyi Yalan Dünya Görür ancak kör abdi!!!

gani müjdeyi bende sewmiyorum ama harem guzel.

nihal yalçın > gani müjde

Ya sizde nerenizle okuyosunuz adam zirve derken iyi oran aldıgından bahsediyor.
Sizin için dizi zirvede olmadımı kötümü gitmiş oluyor yani.Bu reytinglerle devam etse Gani 666 yıl devam ettiri bunu

Ayrıca dizi berbat.Gani'yide hiç sevmiyorum İnşallah dizisi batar kendide batar.

O kadar berbat bir komedide olamaz.

Zirvede derken diziler kategorisinde zirvede demek istemiş bence.

Nihal Yalçın biraz daha önde, söyledikleri ile bence.
Harem ilk hafta olduğu için çoğu kişi meraktan izledi, gelecek haftalarda bu oranları alması zor gözüküyor.

Zirve anlamini anlasilmamis sanirim.. Dizinin birinci olmadigini hep birlikte gördük, Gani Müjde de görmüstür fakat dizi ilk bolumuyle sevildi, begenildi demek istedi orada..

gani pis yedılı zekasıyla harem dizisi yaparsa olacağı bu
)) ganıyı iki hafta sonrada görmek lazım

Pis yediliyi sevmedğmiz halde nasıl izleniyorsa,haremde aynı şekilde izlenicektir..

Pis yediliyi sevmedğmiz halde nasıl izleniyorsa,haremde aynı şekilde izlenicektir..

is yediliyi çocuklara ve ergenlere yapıyorsun onların zekasına uygun pis yedili ama haremin izleyicisi olgun insanlar. onlar bu espirileri kaldıramaz. zaten tekrarıın oldukça düşük reyting alması dizinin begenilmediğini gösteriyor

Yalan dünya oyuncusu da bu gani de haksız

gani bak yeteneksizsiniz yazıo harem çıkıo o kılavyeden banada lazım

Pazar günü en çok izlenen dizi oldu onu kastetmiştir