Gani Müjde: "Hababam'a yakışacak oyuncularla çalışacağımızdan emin olun"

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,354
Puanı
809
Hababam Sınıfı'nın dizi versiyonunu çekecek Gani Müjde, kadroyla ilgili eleştiriler üzerine geri adım attı. Dizide Yılmaz Morgül de olmayacak Nihat Doğan da.
Rıfat Ilgaz'ın ölümsüz eseri 'Hababam Sınıfı'nı televizyona uyarlamaya hazırlanan Gani Müjde, cast çalışması sırasında gündeme gelen Yılmaz Morgül ve Nihat Doğan isimlerine gelen tepkiler üzerine bir açıklama yapma ihtiyacı hissetti.

Müjde, 'Hababam'a yakışacak oyuncularla çalışacağımızdan emin olun' dedi.

Nihat Doğan'ın 'Felsefeci' rolünü oynaması bekleniyordu. Tepkiler sürerken, şarkıcının adı İzzet Yıldızhan'la Ankara'daki otel skandalına karıştı, hatırlayacaksınız.

Yılmaz Morgül'se, Şener Şen'in meşhur 'Badi Ekrem' tiplemesi için düşünülüyordu. Şarkıcı, haberler üzerine 'Rol bana önerildi ama böyle büyük bir ustanın rolünü oynamak benim ne haddime. Ben oyuncu değilim, haddimi bilirim. Teklifi kabul etmedim' açıklamasını yaptı.

gani_mujde.jpg

Iyi demis, Yilmaz'i veya Nihat'i bu dizide görmek istemiyordum zaten.

başaramazsın hiç kalkışma gani müjde bir efsaneyi batırma:(

Hababam Sınıfı, Türk sinema tarihinin tartışmasız en başarılı komedi filmlerinden biri. Bu efsaneye yakışır bir kadro ve senaryo olması lazım ama ben bunu çok zor olarak görüyorum...

Ya bizde yeni şeyler üretmekten ne kadar çok korkar oldu insanlar... Yok Memoli, yok Hababam Sınıfı... Arkadaşım bırakın da efsanelikleriyle kalsın güzelim yapımlar... Sen de başka birşey üret efsane olsun...

İnsanlar bir şey üretemedikleri için eskileri yeniden yazıyorlar. Yeni bir şey üretemiyorsan bu işi bırakacaksın arkadaş.

Bırakın da eski yapımlar mazimizde gül anılarla kalsın.

Hababam Sınıfı, Türk sinema tarihinin tartışmasız en başarılı komedi filmlerinden biri. Bu efsaneye yakışır bir kadro ve senaryo olması lazım ama ben bunu çok zor olarak görüyorum...
evet admin dediğiniz gibi kadro çok güçlü olması azım birde ii bir kanalda olması lazımki izlensin :02.47-tranquillity:

ya bunun için alp kırşan, şahan gökbakar, cem yılmaz, ata demirer hepsi birden oynayacak ki eski hababam ı aratmasın :)

O saydigin oyuncular da kendilerine göre projeleri var zaten.. Zamanlari yoktur.

Zamanları olmamasından ziyade o oyunculardan birini bile (Alp Kırşan hariç) getirecek bütçeyi bulamazlar. Cem Yılmaz zaten asla bir dizide oynamaz :):)

Ata Demirer belki oynayabilirdi.. Bülent Sakrak, Hakan Yilmaz (Yahsi Cazibe bitince), Firat Tanis, Ilker Ayrik vs vs oynayabilirlerdi bence..

O zaman Gani Müjde'nin isi zor.. Kimi bulacak ki ?