Gamze Karaman Yerli Frasier Dizisinin Kadrosunda!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
thumbnail_1428031342.jpg

ABD'de yayınlandığı 11 sezonda, 37 kez Emmy Ödülü'ne layık görülen Fraiser dizisinin Türkiye uyarlamasına yeni bir oyuncu dahil oldu.

Yapımcılığını Aslan Film'in yaptığı, yönetmenliğini Deniz Akel'in üstlendiği, başrollerinde ise Yetkin Dikinciler, Salih Kalyon ve Mine Tugay gibi isimlerin yer aldığı sitcom projesine; daha önce Kızım Nerede ve Harem dizilerinde rol alan Gamze Karaman dahil oldu.

Karaman, Daphne Moon karakteriyle izleyici karşısına geçecek. Oyuncu, hiç beklenmedik bir anda Dr. Frasier'ın evine yerleşen, sakar ve bir o kadar da eksantrik fizyoterapisti canlandıracak.

Bu kadına Harem'de birazcık bakmıştık berbat bir oyunculuğu var. Diziden açık ara soğudum.:( Kesinlikle izlemeyeceğim.

Minemi golgelerse aslan filmin binasini yakarim .ss

Dizideki önemli karakterlerden biri. Oyuncuyu pek tanımıyorum ama çok yanlış bir seçim gibi duruyor. Sempatik, sıcak bir karakter ama bu kadının fotoğrafları buz gibi duruyor. :)

ee dizi ne zaman final yapıyor)))

sitcomun tuttuğu nerde görülmüş Allah aşkına tv8 sanırım yine bu işin arkasında)))

harem'in ilk bölümlerini izlemiştim, biraz sırıtıyordu oyunculugu daha iyi secim yapılabilirdi. :)

bu yaz baya dizi izleyecegim gibi. :) sitcom oldugu icin şans vericem, umarım tv8'de olurda süre sıkıntısı cekmem. :)

Çılgın Dersanede izlediğimde aşık olmuştum ama hala da çok güzel iyi bir seçim olmuş bence :D

Ciddi dizilerin oyuncusu değil. Bu kızın aptal bir tarafı var bence rolüne yakışacaktır. :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,656
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919