Gamze Özçelik Geniş Aileye

xdragxx

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
33,350
Puanı
1,060
Ünlü oyuncu gamze özçelik tnt ye verdiği röportajda geniş aile ve arka sokaklardan teklif aldığını arka sokaklar defterini kapattığı için de geniş aileye daha yakın olduğunu söylemiş...
Canan dizisinden ayrılan Özçelik yeni sezonda geniş ailede görebilriz[😡]

ya bu nasıl kardesim valla billa bi site diyo arka sokaklarda bi diyo genis aileye ben fatmagül haric btn dizlerini bagmlsym ama arka sokaklara gelmezl cünkü melekle murat yakınlasıor onlar evlenebilşir

evet bende gördüm bu haberi geniş aile sayfasında ama ben röportajin videosunu görmeden inanmam. Zaten orda söyleyen kişi 1 hafta önce vermiş dedi

geniş aile komedi var ve kadın belkide komedide oynamak istiyor

reytingler için iyi olur ama yalan haber de olabilir

ben onun geniş aileye reyting olarak birşey katacağını sanmıyorum çünkü reytingi iyi olsa cananin reytingleri iyi olurdu

Dizi Reytingleri
FLAŞ FLAŞ FLAŞ!!!!!!!!!!
Ünlü oyuncu GAMZE ÖZÇELİK Tnt ye verdiği röportajda geniş aile ve arka sokaklardan teklif aldığını arka sokaklar defterini kapattığı için de geniş aileye daha yakın olduğunu söylemiş...
Canan dizisinden ayrılan Özçelik yeni sezonda geniş ailede görebilriz
hacı böyle bi şey olmaz bunu ben kendi cümlelerimle yazdım dizi reytingleri kopyala yapıştır yapmış bi kaç sitede öyle yani favoriforumum harbiden yükseliyor sağlam bir kaynak olduk

şimdi söyledim inkar ediyorlar kabul etseler neyse şimdi baktım bütün dizi konularını kopyala yapıştır yapmışlar:)

Evet bende bi kere Dizifilm yapmisti.. Ecem Uzun'un Küçük Sirlar'in ayrilisinda..

Nesini inkar ediyorlar. Benim kendi yazdığım onlarca haber ve yorum var orada :) Yine alsınlar bir şey demiyoruz da en azından alta kaynak göstersinler :)

bende aynısı dedim kabul ettiler en azından bir kaynak gösterin dedim