dreamy

Konu Sahibi
Favori Üye
Ayın En Favori Üyesi
Katılım
21 Temmuz 2016
Mesajlar
14,121
Reaksiyon puanı
11,721
Puanı
710
620x349

Yeni sezonu 14 Nisan'da ekranlara gelecek olan ekranların uzun soluklu dizisi Game of Thrones'un oyuncuları, dizinin finali hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Arya Stark karakterine hayat veren genç oyuncu Maisie Williams ''Dizi bittiğinde kimsenin tatmin olacağını sanmıyorum. Kimsenin dizinin bitmesini istediğini de sanmıyorum. Ancak final sezonundan gurur duyuyorum. Ortaya koyduğumuz bunca işten de gurur duyuyorum. Bana göre bu çok doğru bir zaman. Umarım insanlar beğenir." diyerek düşüncelerini dile getirdi.

Stark ailesinin sona kalan bir diğer üyesinden, nam-ı diğer Sansa Stark'tan ise heyecanlandıran bir açıklama geldi: "Size kesinlikle yaklaşan bir kıyametle başa çıkmak için birbirinden ayrı olan küçük toplulukların bir araya geldiğini söyleyebilirim. Ancak bu küçük gruplar doğru olduğunu düşündükleri şeyle mücade etmeye çalışırken aralarında çok fazla gerilim yaşanacak''
forum
56dfdf6a18c7735ea808e85a.jpg

Dizide Jon Snow karakterini canlandıran Kit Harington “8-9 yıla yayılan bir dizinin final yapması inanılmaz zor bir şey. Bence herkesi memnun etmeyecek. Zaten herkesi memnun edemezsiniz. Benim favori dizilerim The Sopranos, Breaking Bad, The Wire; hepsi bu şekilde sona erdi. Sizi asla tatmin etmez. Final çekimlerinin ardından hepimiz ağlıyorduk ama bitirdiğimiz için miydi yoksa çok yorulduğumuz için miydi bilmiyorum. Uykuya muhtaç kalmıştık" dedi.

Peter Dinklage ise "Diziyi mükemmel bir şekilde bitirdiler.'' dedi ve açıklamalarına ''Veda etmek gerçekten çok zor çünkü veda ettiğiniz şey yalnızca bir dizi değil; orada gelişen bir hayat" şeklinde devam etti.

Dizinin Jamie Lannister'ı Nikolaj Coster Wamdau "Bunca yıl bu dizide çalışmış biri olarak hep dizinin nasıl sona ereceğini tahmin etmeye çalışmıştım. Senaryoyu okuduğumda bazı kısımlar tahmin ettiğim gibiydi ancak diğer kısımlar kesinlikle şoke edici ve sürpriz doluydu. İçerisinde gizemli bir cinayetin olduğu ve finalde bu cinayetin bir anlam ifade etmediğini anladığınız korkunç diziler vardır ya, bu onlardan biri değil. Burada dev yapbozun tüm parçaları birleşiyor." gibi önemli açıklamalarda bulundu.
710x528_17369135_7973760_1484847371.jpg
Son olarak dizide Deanerys Targanyen’i canlandıran Emilia Clarke dizinin bir yolculuk olduğunu ve son çekimlerde perişan hale geldiğini dile getirdi. Emilia Clarke aynı zamanda dizi hakkında da bir spoiler verdi. Konuşmasına göre ilk defa bu sezon Maisie Williams ve Sophie Turner ile ortak sahnelerde yer alacak.