Game Of Thrones'un Özel Dili Artık Öğrenilebilecek

sokak sanati

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
58,351
Puanı
1,061

Dünyaca ünlü HBO dizisi Game Of Thrones seyirciye şaşırtıcı ve ilgi çekici bir dil kursu hazırlıyor.

Dünyanın en çok izlenen dizilerinden olan Game of Thrones'un kendi türettiği Dothraki dilini artık izleyici öğrenebilecek. Savaşçı bir kabile olan Dothraki milletine konuşturduğu ve Khaleesi kelimesini tüm dünyaya yayan dizi şimdide tüm dile izleyiciye sunuyor.
Yazar George R. R. Martin tarafından oluşturulan dilin kursları önümüzdeki aylarda açılmaya başlanacak. Ayrıca Londra'da ki bir dil okulu ders olarak ta isteyen öğrencilere bu dili sunacak.

Ben bu dili Afrikanın yerel dillerinden biri sanardım. Çok şaşkınım şuan.
Martin baya güzel iş çıkartmış.

izlediğim bir dizidir . Khaleesi kouştuğu dil gerçektende istenmeyecek gibide gözükmüyor
ben olsam bende isterim öğrenmek

Lord of the Rings ile bir benzerlik daha olmuş oldu.

Bence bu dili öğrenmek tamamen işsizlik belirtisi, Allah kimseyi o kadar işsiz güçsüz bırakmasın.
Onu öğreneceğine İspanyolca falan öğrenirsin bir işe yarar.

Çok iyi haber
bir kaç dil uzmanının bir araya gelerek bu dili oluşturduklarını biliyordum ve öğrendiğim zamandan beridir nerden öğrenebiliriz diye merak ederdim

by tapatalk

Neden işssizlik olsun ki? İspanyolca öğreneceğine bunu öğren hatta ispanyollarda bunu ögrensin, ingilizlerde almanlarda japonlarda ruslarda
dünyada tek dil olması olması için ç8k güzel olur-du : X

by tapatalk

Got izleyenler öğrense yeter
yeni bi devlet bile kurulur
@OzaN

by tapatalk

khal ve khaleesi'yi biliyorum yeter bu kadar

Ne gerek vardı. Bence prestij kaybı bu durum. Yüzüklerin Efendisi yolundan gidiyorlar direk. Zaten bir çok benzerlik vardı buda tüy dikmiş.